Home > Acties > Gratis Somfy LT bij AR40 rolluik, Universeel en Smart Ritsscreen; (Geldig t/m 15 december)

Gratis Somfy LT motor

Hier is het sales team niet blij mee... wat gaan ze het druk krijgen. Nu bij onze populaire producten gratis een Somfy LT motor cadeau. Dit is tot op heden toch wel één van onze beste aanbiedingen!

Waarom een Somfy LT motor?

U kiest dan voor een zeer betrouwbare motor van het gerenommeerd merk Somfy. De Somfy LT motor is de keuze bij uitstek wanneer u gaat voor een wandgeschakelde bediening. Daarnaast is het JVS service team ook erg tevreden met deze motor; er zijn namelijk nauwelijks tot geen storingen met dit type motor.

Actievoorwaarden:

  • de gratis Somfy LT kan alleen verkregen worden bij aankoop van een AR40 rolluik, Universeel Ritsscreen en Smart Ritsscreen;
  • aanbieding geldt voor alle bestellingen vanaf 15 november 2019 tot en met 15 december 2019 (aanbieding is verlengd);
  • korting is alleen geldig voor nieuwe bestellingen;
  • indien wij een offerte uitbrengen is deze aanbieding alleen van toepassing als er voor 15 december 2019 akkoord wordt gegeven, na 15 december is de actie niet meer geldig;
  • aanbieding geldt niet voor losse onderdelen;
  • indien er ingemeten dient te worden, dan dient er ingemeten te worden voor 15 december 2019, hierna is de actie niet meer geldig;
  • Maximaal 5 motoren per adres;
  • de korting kan niet ingewisseld worden tegen contanten.

Welke producten komen in aanmerking?

De onderstaande producten komen in aanmerking voor de gratis Somfy LT motor:

AR 40 Rolluik

Het product wat in de meeste gevallen wordt aangeraden door ons sales team. De AR40 is gewoon een zeer degelijk en sterk product. Prijs/kwaliteit gezien de beste keuze! Bestelt u dit product met de gratis Somfy LT motor dan heeft u het beste van twee werelden aan uw muur hangen!

Screens: wat u nog even moet weten!
We hebben de screens op de overzichtspagina onderverdeeld op kasthoogte. Dit is het nummer wat u ziet staan achter de productnaam. De kasthoogte is afhankelijk van de gewenste/opgegeven formaten. Ook is het prettig dat u de keuze heeft, mocht u bijvoorbeeld al dezelfde screens hebben hangen. Zo kunt u zorgen voor een gelijk/uniform buitenaanzicht.

Universeel ritsscreen

Als u voor een screen gaat, raden wij in de meeste gevallen een ritsscreen aan. Dit om de simpele reden dat de ritsscreen technologie het klapperen van de onderlat tegen gaat. Dit type screen zit in het middensegment van onze ritsscreens. Een enorm degelijk product dat flinke afmetingen aankan. U kunt niet verkeerd met de universeel ritsscreen en zeker niet in combinatie met de veelgeprezen Somfy LT motor.

Smart ritsscreen

Dit product is toch wel het paradepaardje van de ritsscreens. Qua design maar ook dankzij zijn functionaliteit. Bij de meeste kasthoogtes verdwijnt de onderlat namelijk in zijn totaliteit in de kast. Dit kan erg handig zijn wanneer er maar een beperkte ruimte voorradig is op het kozijn en u het raam naar buiten open wil kunnen doen.

Stel samen en bestel, wij zorgen voor de rest!

Kies bij het samenstellen van de gewenste producten voor de gratis Somfy LT motor en wij zorgen voor de rest. U mag naar hartenlust combineren tussen de geselecteerde producten. LET OP! Per adres mogen er bij de geselecteerde producten maximaal 5 gratis Somfy LT motoren cadeau gedaan worden. 

Via de onderstaande buttons komt u direct op de producten overzichtspagina terecht en kunt u gelijk beginnen met samenstellen en bestellen! Mocht u vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden