Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

22-01-2021
P v/d Heijden (Deurne)
Prijs:
Kwaliteit:

Lamellen voor electrische garagedeur
Zeer tevreden over kwaliteit en netjes op tijd geleverd

22-01-2021
Eric (Sliedrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Deskundig en professioneel
Goede service en geen haastwerk. Meerdere oplossingen aangeboden zonder een mening op te dringen. Erg fijn

22-01-2021
Eric (Sliedrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Deskundig en professioneel
Goede service en geen haastwerk. Meerdere oplossingen aangeboden zonder een mening op te dringen. Erg fijn

21-01-2021
Knol (Rotterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden!
Wij hebben de voorkant laten doen met rolluiken door JVS-zonwering en zijn hier zó tevreden over dat we meteen een afspraak ingepland hebben voor de achterkant van ons huis! Kundige, vriendelijke monteurs en gaan heel netjes te werk. Aanrader +++!

21-01-2021
C. Schouten (Ridderkerk)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Snelle levering, prima kwaliteit en keurig en snel geplaatst.

21-01-2021
Bianca ('s-Gravenzande)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevrede
Zeer kundig, netjes en snel .
Mooi scherm erg tevrede

21-01-2021
Van Genechten (Herentals)
Prijs:
Kwaliteit:

Plaatsing van rits screen met zichtvenster in tuinkamer
Zeer duidelijke en volledige website waardoor keuze van het screen vergemakkelijkt werd.
Bij vragen kregen we telkens een snel en duidelijk antwoord.
Ook het maken van een afspraak en de plaatsing van het screen door VastFix verliep vlot en correct.
Over de duurzaamheid van het screen kunnen we nog geen beoordeling geven. Het ziet er alvast wel kwaliteitsvol uit.

21-01-2021
Vincent Kuijpers (Aarle-Rixtel)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonwering
Geweldig product

20-01-2021
Dimitri Eimers (Nederasselt)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr
Ik ben tevreden met het geleverde product. Vlot en zakelijk. Handige website

20-01-2021
F.J.Schoonbeek (Drachten)
Prijs:
Kwaliteit:

Duo rolgordijn
Prima product , zeer tevreden over duo rolgordijnen

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden