Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

16-05-2024
Rob V Nunen (Oirschot)
Prijs:
Kwaliteit:

Bezorging materiaal
Bezorgen gaat altijd fijn netjes vtv bellen en er dan op tijd zijn ! Fijne bezorger 👍🏻

16-05-2024
Maarten grundmeijer (Wijchen)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens bovenverdieping
Keurig opgehangen ,ondanks het feit dat het moeilijk bereikbaar vanwege een dikke cotoneaster voor het front van het huis. Chapeau!

10-05-2024
W. van Leeuwen (Berghem)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken buitenkant woning 6 stuks.
Alles keurig geregeld , monteur die kwam inmeten komt later ook de rolluiken plaatsen Dik tevreden met vr. groet Willem.

08-05-2024
C.J.Meuldijk (Schoonhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Man
Goede producten
Netjes geleverd

03-05-2024
Pennings (Nistelrode)
Prijs:
Kwaliteit:

Binnenzonwering
Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Snel geleverd en makkelijk te installeren!

03-05-2024
Pennings (Nistelrode)
Prijs:
Kwaliteit:

Binnenzonwering
Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Snel geleverd en makkelijk te installeren!

24-04-2024
Gerrit Visser (Losser)
Prijs:
Kwaliteit:

Raamdecoratie
Geweldig bedrijf, we zijn ontzettend tevreden met onze raamdecoratie die we bij jullie hebben gekocht, hier gaan we zekers in de toekomst meer bestellen

24-04-2024
Harm Korsten (Heeswijk-Dinther)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen 6,5 meter breed
Screen van 6,5meter breed gemonteerd. Ziet er strak uit en was binnen 1,5u gemonteerd.

11-04-2024
Van der Linde (Stiens)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen voor keukenraam
Het door mij bestelde screen zit inmiddels gemonteerd op de muur.
Het bestelproces was eenduidig, de levering snel, de verpakking zorgvuldig
en de montage-instructies duidelijk. Het geheel oogt netjes en ziet er
kwalitatief goed uit. Ben dik tevreden over dit produkt.

11-04-2024
Henk Breuer (Noordwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm
Is inmiddels het tweede zonnescherm dat ik bij dit bedrijf besteld heb. Had problemen met de handzender goed gekoppeld te krijgen. Telefonisch is dit uitstekend opgelost.

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden