Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

04-08-2021
Maurice de Bock (Herten)
Prijs:
Kwaliteit:

Helemaal top
3 rolluiken besteld.
Prima snelle levering en kwaliteit.

04-08-2021
B.Schillings (HEERLEN)
Prijs:
Kwaliteit:

Roluiken
Mooie goede rolluiken
snelle en vriendelijke service
altijd de goede maat wat opgegeven geven is dit mijn 7e roluiken ben zeer tevreden over alles

04-08-2021
Daphne (Eindhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima horren
Ik heb de horren laten inmeten door JVS. Moest anderhalve week wachten op de offerte en heb daarvoor 2 keer gemaild, want vond dit wel erg lang duren. Na het ontvangen van de offerte gelijk de horren besteld en deze waren vrij snel al binnen bij de winkel in Ravenstein. Daar heb ik ze zelf opgehaald en zelf gemonteerd. De horren zien er prima uit. Gaas zie je amper dus het is niet lelijk.

04-08-2021
Marco (Amersfoort)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
3 screens snel geleverd en in goede kwaliteit!

04-08-2021
Daphne (Eindhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima horren
Ik heb de horren laten inmeten door JVS. Moest anderhalve week wachten op de offerte en heb daarvoor 2 keer gemaild, want vond dit wel erg lang duren. Na het ontvangen van de offerte gelijk de horren besteld en deze waren vrij snel al binnen bij de winkel in Ravenstein. Daar heb ik ze zelf opgehaald en zelf gemonteerd. De horren zien er prima uit. Gaas zie je amper dus het is niet lelijk.

04-08-2021
Dean Bakens (Eindhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service, mooi product voor een super prijs.
Goede service, mooi product voor een super prijs.

03-08-2021
AHD Schimmer (Zaltbommel)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Goede prijs/snelle levering/goed en deskundig geholpen in showroom

03-08-2021
Hooijmeijer (Zwolle)
Prijs:
Kwaliteit:

Inzettenhorren
Goede service, fijn contact en prima prijs/kwaliteit verhouding. JVS is wat ons betreft een echte aanrader voor de horren. Binnenkort komen de screens; hopelijk net zo positief!

03-08-2021
Martijn (Hengelo)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede kwaliteit voor een goede prijs.
Ziet er goed en degelijk uit.
Goede kwaliteit doek.
En Somfy techniek.
Erg tevreden mee.

02-08-2021
Fam van der velden (Schijndel)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
We hebben wat moeite gehad met de bandopwinder maar na enige mailtjes op en neer en uiteindelijk de goede foto is het ons toch gelukt.

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden