Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

28-04-2017
Eric Maessen (Roermond)
Prijs:
Kwaliteit:

Electrisch rolluik voor schuifpui.
Zelf gemeten.
Zelf geplaatst.
Het geleverde rolluik voldeed perfect aan de bestelling.
Zeer tevreden.

28-04-2017
Jan Van den berg (Rijssen)
Prijs:
Kwaliteit:

Beoordeling
Supperrr geregeld, ben ik heel blij mee.

27-04-2017
Piet Scholten (Leeuwarden)
Prijs:
Kwaliteit:

Kennismaking met JVS
Wij hebben een screen zonwering besteld en die is precies op maat afgeleverd. De montage was eenvoudig mede door de ondersteunende informatie op de internet pagina. De chauffeur was heel vriendelijk en stipt.
Goede service en vriendelijke mensen!

27-04-2017
A. Leijendekkers (Den Haag)
Prijs:
Kwaliteit:

Afstandsbediend zonnescherm
Voldoet aan de verwachting en het zelf monteren was een klusje van niets. Zeer blij mee.

27-04-2017
Schalk (Stein)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Top produkt voor een redelijke prijs! dus zeer tevreden

27-04-2017
Rinus Lips (Brielle)
Prijs:
Kwaliteit:

Rits screen met afsb.
Keurig netjes geholpen, alles netjes op tijd geleverd, chauffeur ook perfect, is nu mijn 2 bestelling van ritsscreens met afstb, gebeld voor een technische vraag qua aansluiten werd ook gelijk geholpen door een medewerker. kortom een top bedrijf !!!!!!!!

27-04-2017
Ron weimann (Eindhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Veranda zonwering
Goede prijs en kwaliteit
Zopas gehangen dus kan nog niet veel zeggen over kwaliteit en levensduur maar alles was perfect verpakt en ziet er mooi uit
Tot nu toe zeer tevreden

26-04-2017
Van Sonsbeek (Lith)
Prijs:
Kwaliteit:

Horren
We hebben 1 hor besteld en deze is helemaal naar wens, binnenkort plaatsen we een volgende bestelling! Door de kleine afstand hebben we de hor opgehaald en ook in de showroom werden we netjes geholpen.

26-04-2017
S.F.Kremer (Sneek)
Prijs:
Kwaliteit:

3 automatische zonneschermen
Keurige correkte aflevering en op tijd

26-04-2017
Romain Stroobants (Kortenaken Belgie)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Zeer goed afgewerkt en met zorg binnen de afgesproken termijn afgeleverd.

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden