Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

18-04-2017
William Jansen (Bunnik)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Snel, goede kwaliteit en duidelijke instructie

18-04-2017
Ad Houtepen (Deurne)
Prijs:
Kwaliteit:

Garagedeur ,5 meter breed
Zeer scherpe prijs, bekwame monteurs, levering en montage binnen de bij offerte aangegeven tijd

17-04-2017
Kuijpers (Sneek)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens: goede koop en goedkoop
Kwalitatief goede schermen.
Uitstekend verpakt, keurig afgewerkt, onbeschadigd en snel geleverd.
Gemakkelijk zelf van "linker" koord of band naar "rechts" te veranderen.
Onhandig(zwaar)monteren op een verdieping, maar met een extra man wel te doen.
Gebruik een boor om door het kozijn te boren die OOK door de schroeven en evt. spijkers in het hout boort.
Kan die swpeciale boor niet geleverd worden door Rolluiken-discount??
20 mm boren en een PVC 3/4 buis (elektriciteitsbuis)gaat prima en is een goedkope buis om te gebruiken.(de buis iets verwarmen en het witte plugje met die gleuf of wieltje erin drukken)

7 stuks zelf gemonteerd op de 1e en 2e verdieping vanuit het raam zelf en vanaf de ladder: "het is best te doen".

17-04-2017
Assink (Zoutelande)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Gemakkelijke en eenvoudige bestel procedure.

16-04-2017
Rene van Geenen (Gendt)
Prijs:
Kwaliteit:

Rits screen JVS S95
Nadat wij eerst in de showroom waren geweest, hebben we uiteindelijk een windscreen besteld. Op advies van hun heb ik het door een monteur laten inmeten. Alles verliep heel vlotjes en binnen een maand werd de screen geleverd en vakkundig gemonteerd. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Ik ben er heel blij mee

16-04-2017
Karin Smith (Usquert)
Prijs:
Kwaliteit:

Schuifdeuren
Wij zijn zeer tevreden over de producten en de snelle levering.

14-04-2017
A Martens (Terneuzen)
Prijs:
Kwaliteit:

Nieuwe rolluiken
Zeer tevreden. Maten en kleur zoals besteld.
Levering Top.

13-04-2017
Lampertsdorfer (Nijverdal)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Ik kan niets anders zeggen dan top! En klantvriendelijk

13-04-2017
Hollemans / van Steen (Klundert)
Prijs:
Kwaliteit:

2x Zonnenscherm (buren)
Goede informatie, goede prijs, snel en volgens afspraak geleverd.
Beide schermen vakkundig gemonteerd.
Kunnen we zeker aanbevelen.

13-04-2017
H.a van van mierlo (Didam)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Nadat we eerst de verkeerde geleiders toe gestuurd kregen duurde het vrij lang voor we de de bestelde geleiders binnen kregen. gr. H.van.Mierlo

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden