Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

21-06-2018
Erik (Mierlo)
Prijs:
Kwaliteit:

Vlotte montage, mooi knikArmscherm!
Felix kwam met zijn vader het knikArmscherm monteren, dat verliep vlot, aardige mensen en goed uitgelegd hoe alles werkt. Mooi knikArmscherm, 100% tevreden.

21-06-2018
Melvin Abrahams (Erica)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken antraciet
Mooie rolluiken van goede kwaliteit voor een scherpe prijs.! Makkelijk te monteren en het resultaat mag er absoluut zijn. Zeer tevreden over het product en de snelle service.

21-06-2018
Ton Keetels (Schijndel)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Goed product voor een superprijs.

21-06-2018
Jan bekker (Aduard)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede screens, MAAR...
De screens bleken, na montage, prima te zijn. Precies wat we zochten.
Maar een beetje (veel) meer voorlichting hoe eea geplaatst moet worden zou wel op z'n plaats zijn.
De website is erg mager in het voorlichten welke onderdelen je nodig hebt en hoe je die vervolgens gebruikt. Een papieren gebruiksaanwijzing is ouderwets, maar wel effectief, en je hoeft niet eerst naar de site en/of te bellen.
Ook vindt ik de montage met de geleverde materialen niet zo super. Een gat door het profiel boren en daarna met een RVS-schroef vastzetten kon mooier. Dit is wel een botte methode. Met een mooiere schroef kan het net zo goed en dan mooier.

20-06-2018
A blom (Hooglanderveen)
Prijs:
Kwaliteit:

Topproduct voor mooie prijs
Prima spul, nette prijs, en makkelijk te bevestigen als je handig bent.

20-06-2018
U. de Graaf (Rozenburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Malibu zonnescherm
Geweldig scherm voor een zeer scherpe prijs en lekker snel geleverd.
Scherm zelf opgehangen, met behulp van de brochures opde site bijzonder makkelijk af te stellen.

20-06-2018
Jan Pijs (Enschede)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect!
Huismerk elektrisch rolluik besteld via de website je wordt stap voor stap door de configuratie geleid. Geleverd binnen 10 dagen vriendelijke bezorger. Rolluik net zelf geplaatst. Met de duidelijke handleidingen op de website een fluitje van een cent zelfs het aansluiten van de elektra. Netjes een half uur van te voren een sms dat de bezorger er aan kwam. Ik zal hier zeker vaker bestellen. TOP!

20-06-2018
G.J. Borghuis (Rijssen)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Zeer tevreden mooie kleur goede kwaliteit snelle levering.

20-06-2018
G Speksnijder (Hellevoetsluis)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima
Goed geleverd uitleg via een filmpje kind kan de was doen

20-06-2018
BERTUS (S-HERTOGENBOSCH)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooi zonnescherm
Mooi zonnescherm en stuken goedkoper dan andere leveranciers snelle levering
zeer tevreden

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden