Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

07-09-2019
R vd Haak (Nieuw vennep)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnenscherm
Mooi scherm en goed verpakt zeer tevreden over de kwaliteid

07-09-2019
Lowie (Heerenveen)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima
Goede prijs/kwaliteit

las dat zijkapjes kwetsbaar zijn, zelf goed gegaan, snap dan alleen niet dat ze niet worden aangeboden bij de onderdelen

07-09-2019
Rieff (Breda)
Prijs:
Kwaliteit:

Aanrader
Mooi knikarmscherm en ritsscreen! Heel tevreden

07-09-2019
Michel (Beuningen Gld)
Prijs:
Kwaliteit:

Heel goed
Hangt heel mooi

07-09-2019
Tony sykes (Andijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Antraciet rolluiken
Goede kwaliteit en alles keurig op kleur. Montage was vrij eenvoudig (ook al is er geen montage handleiding meegeleverd)

07-09-2019
Theo Prinsen (Beers Nb)
Prijs:
Kwaliteit:

Diversen artikelen
Wij hebben inmiddels diversen artikelen afgenomen van JVS, screens maar ook rolluiken. Allemaal goed materiaal en de rolluiken zijn perfect. Wij zijn tevreden maar ook andere mensen vinden het mooi

06-09-2019
R Heesemans (Vijfhuizen)
Prijs:
Kwaliteit:

Goedkoop en snel
Goede prijs en snelle levering en makkelijk te monteren

06-09-2019
Isabel knaepen (Zoutleeuw)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Goed prijs/ kwaliteit. Prima levering

06-09-2019
RR Kamphorst (Heemskerk)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Goede prijs-kwaliteit verhouding.Helaas staat er nergens vermeld, dat de zijkapjes zeer kwetsbaar zijn bij monteren van een breed scherm.Als service zou ik niet moeilijk doen om deze kosteloos na te zenden,zeker bij een grote order.

05-09-2019
Feike Bergsma (Hitzum)
Prijs:
Kwaliteit:

Gewoon goed.
Goede prijs/kwaliteit, eenvoudige montage en een prima levering.

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden