Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

22-07-2017
Patrick Van de Veerdonk (Den bosch)
Prijs:
Kwaliteit:

Helemaal goed
Prima kwaliteit, prima service.

22-07-2017
Th. F. van de Beeten - Stokman (Duiven)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede kwaliteit screen voor betaalbare prijs.
Goede service, levering binnen gestelde termijn, klantvriendelijke medewerkers, product van goede kwaliteit.

21-07-2017
Thomassen (Geleen)
Prijs:
Kwaliteit:

Bijna goed...
Bijna goed
Roluiken hangen goed en zien er goed uit,
alleen de comunicatie mag beter als ik op de site de maten en het merk invul en dan een offerte krijg met een huismerk had dit op zijn minst even in de mail erbij gezet dit is minder en niet verschuilen met dat de klant moet controleren! Afspraken zijn verder goed nagekomen.

21-07-2017
J. Lamprou (Tilburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevreden!
Ik ben zeer tevreden over de prijs en kwaliteit van de screens.

21-07-2017
Joris (Maastricht)
Prijs:
Kwaliteit:

Scherpe prijs!
Goede kwalitatieve rolluiken voor een scherpe prijs! Aanrader!

21-07-2017
Jaap visser (´t veld gem hollands kroon)
Prijs:
Kwaliteit:

Prijs-kwaliteitverhouding
Het geleverde rolluik is van goede kwaliteit de prijs is gunstig en de montagehandleiding op jullie site is uitgebreid en zeer overzichtelijk zal jullie zeker bij anderen aanbevelen

21-07-2017
Bert Ram (Lent)
Prijs:
Kwaliteit:

Ronduit goed.
Super service en prijs/kwaliteit verhouding top!

20-07-2017
P.J. opdam (Nieuwerkerk ad IJssel)
Prijs:
Kwaliteit:

Waar voor je geld.
Aanbrengen is voor een beetje doe het zelver goed te doen. Alleen de gaten voor e banddoorvoer heb ik 20mm geboord i.p.v. de aanbevolen !
Ook lijkt het kunststof lipje wat bij de plek in de geleiderail komt waar 0.5 cm is weggesneden

20-07-2017
André van Sloten (Hulshorst)
Prijs:
Kwaliteit:

Kan niet beter
Zeer goed, levering op tijd en volgens afspraak. Producten zijn goed verpakt en onbeschadigd en het werkt allemaal goed.

19-07-2017
D de Korte (Drachten)
Prijs:
Kwaliteit:

Super produkt
Het was een snelle levering en geen betaling vooraf.
Het installeren met de handleiding ging gemakkelijk

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden