Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

21-08-2018
G smink (Meppel)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Mooi rolluik goed op maat

21-08-2018
Adrie de Jong (Zundert)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden, prima services
Wij zijn zeer tevreden over alle leveringen die we ontvangen hebben.

21-08-2018
E.j Van Genderen (Zeewolde)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima
De luiken zien er prima uit. helaas mist er alleen 1 afdekdopje om de schroefgat af te dekken.
de 1e levering ging helaas verkeerd, dit omdat notitie niet goed was gelezen wat betreft communicatie voor het afleveren. maar verder geen punt, is goed gekomen.

21-08-2018
TJ. Verkerk (Delft)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima product
Opgemeten en besteld. Ongeveer 10 dagen later werd het geleverd. Vooraf met berichtgeving van wanneer de levering plaatsvond.
Ik had extra bandlengte van 2,5 meter gevraagd (eerst via mail over gecommuniceerd) omdat de schermen op de 1e etage komen en de bediening beneden vanuit de tuin. Helaas is dat vertaald maar het meelveren van een stukje extra losse band in plaats van meteen er voor te zorgen dat de extra bandlengte in het screen verwerkt was.
Jammer.

Montage was geen probleem. Maar dat komt ook door dat ik eerder screens had gemonteerd. De handleiding vond ik niet echt duidelijk.

20-08-2018
Simon (Amstelveen)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooi en effectief
Snelle levering van een screen, eenvoudige montage. Het is nu een stuk koeler in de kamer.

20-08-2018
JDM de Langen (Tilburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect
Alles naar wens

19-08-2018
Hermans (Landgraaf)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima service en product
Wij hebben een rolluik besteld met telefonisch advies en dit was zeer prettig. Het product werd netjes afgeleverd en inmiddels hebben wij het gemonteerd en het werkt perfect

17-08-2018
Stefan (Nederwetten)
Prijs:
Kwaliteit:

Wederom super
Al meerdere producten gehad van JVS zeer goed en tevreden. Rolluik padt perfect en prijs is goed. Nog even telefonisch advies gehad en werd vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Ondanks vakantietijd

17-08-2018
Wil (Warnsveld)
Prijs:
Kwaliteit:

Naar verwachting
Prijs en kwaliteit prima. Wel vriendelijke monteurs. Materialen doen wat het moet doen

17-08-2018
P.C.A.van Rijn (Vlaardingen)
Prijs:
Kwaliteit:

Geen problemen
De zonwering is volgens levertijd en offerte keurig geleverd en opgehangen
en werkt uitstekend

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden