Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 243 - 244 - 245 - 246 - 247 - 248 - 249 - 250 - 251 ... 288 - Volgende
(beoordeling 2461 t/m 2470 van 2874 beoordelingen)
31-01-2017
Kristof Vanoverberghe (Roeselare, Belgiƫ)
Prijs:
Kwaliteit:

Degelijke rolluiken
Na het aanschaffen van enkele rolluiken met hor, was het wat zoeken om de plastieken hor klemmen te monteren. Niet op de site gevonden. Uiteindelijk gevonden hoe het moest. Anders vlot om te monteren en afregelen en degelijke kwaliteit.

31-01-2017
A J v d Marel (Fragua (Cabeceiras de Basto))
Prijs:
Kwaliteit:

Zo hoort het
Geacht team!!!!,
Mocht dit rolluik van de zelfde kwaliteit zijn zijn wij dik tevreden en zullen deze met genoegen de eerste week van april in Portugal installeren.
Het enige wat ons tegen de borst stuit is uw aanhef; team , wij praten of mailen toch met een persoon of is dit een Duitse benadering
Mvg A J vd Marel

30-01-2017
Hein kaldenberg (Nijmegen)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goede service
Zelfs op 2de kerstdag werd ik nog geholpen zeer goede service en duidelijkheid

30-01-2017
Nova (Didam)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima in orde
Bennie

30-01-2017
Pereboom (Maastricht)
Prijs:
Kwaliteit:

Service
Goede service bij bestelling en snelle levering op het moment dat dit voor ons het beste uitkwam.

27-01-2017
M.Verbueken (Uden)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooi verandadak en rolluiken!
Goede kwaliteit, alleen jammer dat we bij een storing een week moesten wachten op een monteur.

26-01-2017
Frank Vallez (2860 St Katelijne waver)
Prijs:
Kwaliteit:

Ritsscreens
Wij zijn tevreden van de plaatsing.
Ik heb met Dhr Lubbersen afgesproken om nog eens langs te komen om nog een kleine aanpassing te doen aan 1 screen, deze gaat
niet mooi naar omlaag.

25-01-2017
Beckers (Landgraaf)
Prijs:
Kwaliteit:

Bezorgkosten
Het artikel en de afhandeling incl. bestelling is in orde.
De prijzen zijn goed maar de bezorgkosten maken de prijzen weer oninteresant

24-01-2017
Ad Nijssen (Elsloo Lb)
Prijs:
Kwaliteit:

Vriendelijke service
I.v.m. het slechte weer hebben we nog niet kunnen opbouwen, echter de levering was helemaal perfect volgens afspraak.

24-01-2017
Lukas (Venlo)
Prijs:
Kwaliteit:

Naar verwachting
Eenvoudig besteld en snel geleverd. Erg tevreden.

Vorige - 1 ... 243 - 244 - 245 - 246 - 247 - 248 - 249 - 250 - 251 ... 288 - Volgende
(beoordeling 2461 t/m 2470 van 2874 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden