Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

08-06-2018
Buwalda (Alblasserdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Keurig
Ik kan niet anders zeggen dat alles keurig in orde was, op tijd geleverd, de prijs en de uitstraling van het scherm.
Toch 1 minpunt; doe er een gebruiksaanwijzing bij hoe je het scherm af moet stellen.

07-06-2018
L de la mar (Doetinchem)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed spul
Goede prijs kwaliteit

07-06-2018
E van scherpenzeel (BERKENWOUDE)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede spullen voor goede prijs
Zipscreen is keurig en op tijd afgeleverd en voldoet aan alle verwachtingen. ziet er perfect uit voor een hele scherpe prijs. kortom zeer tevreden.

06-06-2018
Richard (Franeker)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Zeer snelle, en persoonlijke reactie op vragen. Snel en netjes geleverd, goed verpakt.

Uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs!

05-06-2018
Don van der Hert (Colijnsplaat)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitstekende kwaliteit
Goed geassembleerde rolluiken, snelle levering en goed afgeleverd.

05-06-2018
W.Ausma (Drachten)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevreden
Goed ingepakt en de maat tot op de mm nauwkeurig. Kwaliteit ook goed.

05-06-2018
John van der Knaap (Ouddorp)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed product voor een goede prijs
1 minpuntje : geleiders op blokjes monteren lijkt toch niet zo'n goed idee. Telefonisch werd me geadviseerd dit niet te doen (toen had ik ze al aangeschaft)

05-06-2018
Otte (Oosterland)
Prijs:
Kwaliteit:

Na 3 verschillende levering SUPER tevreden.
Super geleverd,makkelijk te bestellen en nog snel ook. Heb inmiddels al voor 3 woningen rolluiken besteld. Ook al mocht er iets niet kloppen, word het gelijk netjes opgelost. Ik beveel rolluiken
discount bij iedereen aan.

05-06-2018
Hendriek (Kamperland)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed bedrijf
Prachtig rolluik geleverd!
Goede service en vlotte levering!
Prima zelf te monteren!

04-06-2018
W.Huijgens (Utrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Zoals het hoort
Van bestelling tot en met de aflevering is alles naar wens gegaan. Inmiddels hangen de screens en nu maar weer wachten op zonnig weer!

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden