Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 248 - 249 - 250 - 251 - 252 - 253 - 254 - 255 - 256 ... 288 - Volgende
(beoordeling 2511 t/m 2520 van 2874 beoordelingen)
30-11-2016
Van Assche-Heyvaert Londerzeel
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Besteld online.
Screen paste perfect en een zeer vriendelijke en goede service

30-11-2016
Van erp kessel (L)
Prijs:
Kwaliteit:

Gebruiker
Zeer tevreden over het verloop van de bestelprocedure

29-11-2016
W.Lode Zwolle
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect afgewerkten rolluiken
Wij zijn erg tevreden met de rolluiken van JVS. Bij het ophalen van de luiken vriendelijk ontvangen waarna een uitleg van de door ons gekozen rolluik volgde.
Na plaatsing door deskundige genieten wij iedere dag van onze aankoop.
JVS als bedrijf is een aanbeveling waard.

29-11-2016
Vleeshouwers Eindhoven
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Besteld online.
Niets op aan te merken.
Prima zo.

29-11-2016
Vermeulen Eindhoven
Prijs:
Kwaliteit:

Plaatsen en leveren Rolluik
Alles prima volgens afspraken.
Zeer aan te bevelen!!

29-11-2016
Simon Ossewaarde Mijdrecht
Prijs:
Kwaliteit:

Klopt allemaal
Zelf ingemeten en geleverde screen exact op maat. Levering prima. Opmerking, lengte snoer vd motor klopt niet. Opgegeven 2.5m, maar dat is in ruim 20cm minder. De montage handleiding, staat onder brochures, andere benaming zou beter zijn. Deze is voldoende duidelijk. Wordt gewaarschuwd dat pootjes kunnen afbreken. En.. Toen viel ik. Klopt dus, pootje breekt snel af. Jammer, andere montage gedaan. Moest somfy opnieuw instellen, maar staat niet op site. Youtube brengt uitkomst,maar bij concurrent

25-11-2016
André
Prijs:
Kwaliteit:

Prima communicatie
Alles is duidelijk op de webshop.

24-11-2016
Jan Loenen (gld)
Prijs:
Kwaliteit:

Niets op aan te merken
De screen was perfect. Zelf een foutje gemaakt met het bestellen dus de volgende keer bel ik wel even om te informeren of ik alles wel goed bestel

23-11-2016
CP (Kaatsheuvel)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Keurig geleverd volgens afspraak. Tot op de millimeter nauwkeurig aan de maat. Goede prijs kwaliteit verhouding. Op de site voldoende ondersteunende uitleg. Sommige pdf bestanden dienen aangepast te worden wat betreft beschrijvende inhoud.

22-11-2016
Dordrecht
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Rolluiken zelf opgehaald en Erg netjes te woord gestaan in de winkel rolluiken zaten erg goed verpakt zodat ik ze goed kon vervoeren
Zal er zo weer een rolluik kopen 👍🏽

Vorige - 1 ... 248 - 249 - 250 - 251 - 252 - 253 - 254 - 255 - 256 ... 288 - Volgende
(beoordeling 2511 t/m 2520 van 2874 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden