Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 278 - 279 - 280 - 281 - 282 - 283 - 284 - 285 - 286 ... 288 - Volgende
(beoordeling 2811 t/m 2820 van 2874 beoordelingen)
20-02-2014
De Groot (Utrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitmuntend
Ik heb voor de aankoop veel vergelijk gedaan en kwam toch steeds weer op deze site uit. Geweldige prijs en wat een goede rolluiken. Ik heb de HR41 van Heroal. Dit zijn echt super rolluiken.

20-02-2014
Van Erp (Den Haag)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service
Ik had de bestelling na 10 dagen in huis. Echter toen bleek de afstandsbediening er niet bij te zitten. Foutje kan gebeuren. Ik heb dit uiteraard meteen gemeld en de volgende dag had ik de afstandsbediening al in huis. Echt super. Zelf afgesteld met de beschrijving van de site en nu werkt het geweldig.

20-02-2014
Van Tilburg
Prijs:
Kwaliteit:

Super
Gisteren de Veranda gemonteerd. We hadden m in 6,5 uur staan. Echt super. We kijken er echt naar uit om dadelijk in het voorjaar al lekker buiten te zitten.
Echt een aanrader.

20-02-2014
Peter de Vet
Prijs:
Kwaliteit:

Super
Goede prijs, goede kwaliteit, gewoon goed!

20-02-2014
Karel Hol
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Toen wij deze screens gingen bestellen was ik wel wat nerveus want zo goedkoop, zou het dan wel goed zijn?
Maar omdat het €400 euro scheelde met onze lokale verkoper hebben we besloten omdat risico te nemen.

En het bleek de moeite waard. Wat een geweldige screens. Echt goede stevige doeken en ook de montage ging geweldig.

19-02-2014
Huitema (Leeuwarden)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede kwaliteit voor een goede prijs
Rolluiken besteld van Heroal. Goede kwaliteit. We hadden ze binnen de 20 werkdagen binnen. Vriendelijke bezorgers. Monteren ging prima en ook het instellen van de afstandsbediening ging vlot m.b.v. beschrijving van de site.
Zeker een aanrader!!

19-02-2014
De vlieger (Amsterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima producten, prima service
Rolluiken besteld. Eerst nog telefonisch contact gehad over het verschil tussen 2 typen rolluiken. Prima te woord gestaan met vakkundige antwoorden.
Bestellen ging ook makkelijk via de site. Bezorgt binnen de levertermijn.

Ik zou het iedereen aanbevelen.

19-02-2014
C Maas (Nieuwegein)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitstekende screens
We hebben via de site screens besteld. vlotte levering, vlotte montage d.m.v beschrijving op de site.
Echt een aanrader!!

19-02-2014
De vlieger (Amsterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima producten, prima service
Rolluiken besteld. Eerst nog telefonisch contact gehad over het verschil tussen 2 typen rolluiken. Prima te woord gestaan met vakkundige antwoorden.
Bestellen ging ook makkelijk via de site. Bezorgt binnen de levertermijn.

Ik zou het iedereen aanbevelen.

19-02-2014
Huitema (Leeuwarden)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede kwaliteit voor een goede prijs
Rolluiken besteld van Heroal. Goede kwaliteit. We hadden ze binnen de 20 werkdagen binnen. Vriendelijke bezorgers. Monteren ging prima en ook het instellen van de afstandsbediening ging vlot m.b.v. beschrijving van de site.
Zeker een aanrader!!

Vorige - 1 ... 278 - 279 - 280 - 281 - 282 - 283 - 284 - 285 - 286 ... 288 - Volgende
(beoordeling 2811 t/m 2820 van 2874 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden