Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

07-03-2014
Fam bakker
Prijs:
Kwaliteit:

Prima prijs/kwaliteit verhouding
We hadden de bestelling binnen 10 dagen thuis goede service ook telefonisch wordt je goed te woord gestaan en duidelijke uitleg over de verschillende merken rolluiken zelf gemonteerd is goed te doen met behulp van de filmpjes op de site zeker een aanrader kopen de volgende keer weer bij rolluiken discounter

06-03-2014
Familie groentjes
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect!
Netjes geleverd, goede kwaliteit en eenvoudig te monteren!!

06-03-2014
P Janssen
Prijs:
Kwaliteit:

Goede screens voor goede prijs
Screens kon ik al na 10 dagen afhalen. Waren goed te monteren. Nu al veel plezier van. Ik zou iedereen deze site aanbevelen.

20-02-2014
De Groot (Utrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitmuntend
Ik heb voor de aankoop veel vergelijk gedaan en kwam toch steeds weer op deze site uit. Geweldige prijs en wat een goede rolluiken. Ik heb de HR41 van Heroal. Dit zijn echt super rolluiken.

20-02-2014
Van Erp (Den Haag)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service
Ik had de bestelling na 10 dagen in huis. Echter toen bleek de afstandsbediening er niet bij te zitten. Foutje kan gebeuren. Ik heb dit uiteraard meteen gemeld en de volgende dag had ik de afstandsbediening al in huis. Echt super. Zelf afgesteld met de beschrijving van de site en nu werkt het geweldig.

20-02-2014
Van Tilburg
Prijs:
Kwaliteit:

Super
Gisteren de Veranda gemonteerd. We hadden m in 6,5 uur staan. Echt super. We kijken er echt naar uit om dadelijk in het voorjaar al lekker buiten te zitten.
Echt een aanrader.

20-02-2014
Peter de Vet
Prijs:
Kwaliteit:

Super
Goede prijs, goede kwaliteit, gewoon goed!

20-02-2014
Karel Hol
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Toen wij deze screens gingen bestellen was ik wel wat nerveus want zo goedkoop, zou het dan wel goed zijn?
Maar omdat het €400 euro scheelde met onze lokale verkoper hebben we besloten omdat risico te nemen.

En het bleek de moeite waard. Wat een geweldige screens. Echt goede stevige doeken en ook de montage ging geweldig.

19-02-2014
Huitema (Leeuwarden)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede kwaliteit voor een goede prijs
Rolluiken besteld van Heroal. Goede kwaliteit. We hadden ze binnen de 20 werkdagen binnen. Vriendelijke bezorgers. Monteren ging prima en ook het instellen van de afstandsbediening ging vlot m.b.v. beschrijving van de site.
Zeker een aanrader!!

19-02-2014
De vlieger (Amsterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima producten, prima service
Rolluiken besteld. Eerst nog telefonisch contact gehad over het verschil tussen 2 typen rolluiken. Prima te woord gestaan met vakkundige antwoorden.
Bestellen ging ook makkelijk via de site. Bezorgt binnen de levertermijn.

Ik zou het iedereen aanbevelen.

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden