Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

19-02-2014
C Maas (Nieuwegein)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitstekende screens
We hebben via de site screens besteld. vlotte levering, vlotte montage d.m.v beschrijving op de site.
Echt een aanrader!!

19-02-2014
De vlieger (Amsterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima producten, prima service
Rolluiken besteld. Eerst nog telefonisch contact gehad over het verschil tussen 2 typen rolluiken. Prima te woord gestaan met vakkundige antwoorden.
Bestellen ging ook makkelijk via de site. Bezorgt binnen de levertermijn.

Ik zou het iedereen aanbevelen.

19-02-2014
Huitema (Leeuwarden)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede kwaliteit voor een goede prijs
Rolluiken besteld van Heroal. Goede kwaliteit. We hadden ze binnen de 20 werkdagen binnen. Vriendelijke bezorgers. Monteren ging prima en ook het instellen van de afstandsbediening ging vlot m.b.v. beschrijving van de site.
Zeker een aanrader!!

19-02-2014
T Post (Nijmegen)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima kwaliteit voor een betaaldbare prijs
Wij zijn bij JVS gaan kijken omdat we een glazen veranda wilden en wel zeker wilde weten dat we een goede aankoop zouden doen. Daar hadden ze verschillende glazen veranda's staan. Onze keus was snel gemaakt. We hebben de Verano Garda gekocht. Hij staat inmiddels (zelf gemonteerd) en we zijn er zeer tevreden mee. Ook mijn ouders zijn er over aan het nadenken en zullen bij een eventuele koop zeker bij JVS uit komen.

19-02-2014
C Maas (Nieuwegein)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitstekende screens
We hebben via de site screens besteld. vlotte levering, vlotte montage d.m.v beschrijving op de site.
Echt een aanrader!!

18-02-2014
Henk Uland Eindhoven
Prijs:
Kwaliteit:

Kwaliteit en service voor een nette prijs
Ik sluit me volledig aan bij de andere beoordelingen. Een echte aanrader voor iedereen welke kwaliteit geleverd wil krijgen voor een lage prijs. Een bedrijf welke zijn belofte meer dan waar maakt. Keurig!

18-02-2014
Erik Mol (Amsterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Prijs goed, kwaliteit goed en Service perfect
Waar vind je nog bedrijven met zo'n goede service. Zeer snel met leveren en beantwoorden vragen. Op en top oke!!

18-02-2014
Dhr Snel (Alkmaar)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect
Mooie inbouw rolluiken, zeer scherp geprijst.

18-02-2014
N v Braam (Zevenaar)
Prijs:
Kwaliteit:

Laag geprijst
We zijn overall wezen kijken ook bij JVS ze hebben maar liefst 5 groot formaat demo modellen staan. En de prijzen waren 35% goedkoper.

17-02-2014
Mevrouw Ten Brinke
Prijs:
Kwaliteit:

Uitstekend bedrijf
Via internet bij rolluiken-discount uitgekomen. Wat een duidelijke site!! Een verademing t.o.v. andere site's.

De rolluiken hangen inmiddels en werken perfect!!

In 1 woord GE-WEL-DIG

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden