Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

18-08-2015
H. van Hees
Prijs:
Kwaliteit:

Net geplaatst- ziet er goed uit
Goede en duidelijke uitleg en snelle montage

14-08-2015
De Bruecker Willy. Heppen - Belgie
Prijs:
Kwaliteit:

Topproduct
Topproduct aan een goede prijs

13-08-2015
Buitendijk Alblasserdam
Prijs:
Kwaliteit:

Prima screens voor een zeer aantrekkelijke prijs
De levering is momenteel wat lang maar het is prima kwaliteit. Voor ons scheelde het al snel 30% in prijs tov diverse andere offertes .

13-08-2015
Barbara Helmich (Oosterhout)
Prijs:
Kwaliteit:

Wat een service, wat een gemak!
Op dinsdag werden mijn rolluiken en zonnescherm op de aangegeven tijd bezorgd. Keurig verpakt.de rolluiken hebben we zelf opgehangen en aangesloten (elektrisch bediend ). Zeer duidelijke handleiding op de site.
Vragen werden via zowel e-mail als telefoon vrijwel direct beantwoord en er werd ook meegedacht. Waar vind je dat nog? Mijn ouders en broer hebben ook rolluiken gekocht bij JVS en alles naar tevredenheid. Perfecte kwaliteit en service voor een zeer scherpe prijs!

13-08-2015
Barbara Helmich (Oosterhout)
Prijs:
Kwaliteit:

Wat een service, wat een gemak!
Op dinsdag werden mijn rolluiken en zonnescherm op de aangegeven tijd bezorgd. Keurig verpakt.de rolluiken hebben we zelf opgehangen en aangesloten (elektrisch bediend ). Zeer duidelijke handleiding op de site.
Vragen werden via zowel e-mail als telefoon vrijwel direct beantwoord en er werd ook meegedacht. Waar vind je dat nog? Mijn ouders en broer hebben ook rolluiken gekocht bij JVS en alles naar tevredenheid. Perfecte kwaliteit en service voor een zeer scherpe prijs!

12-08-2015
Fam. N.Nieuwenburg Leiderdorp
Prijs:
Kwaliteit:

Goeie prijs & perfecte service
Mooie screens om te zien. Perfecte functionaliteit.
Zelf gemonteerd.

12-08-2015
Rottier Scherpenisse
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
`We zijn ontzettend tevreden over de rolluiken en dit jaar worden er nog meer besteld!:) Keurig antwoord gehad hoeveel mailtjes je ook stuurt!! Geen spijt en komen zeker nog eens terug

10-08-2015
Stapper wapenveld
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Een zeer goede kwaliteit en zeer goede service

10-08-2015
Vd Ven
Prijs:
Kwaliteit:

Positief
Materialen aangeleverd en goed verpakt. Dezelfde dag nog bevestigd. Prima.
Alleen 1 punt van ergernis: als u reclame wilt maken op mijn rolluiken prima, maar zorg er dan in godsnaam voor dat de sticker recht zit en niet scheef. Dit irriteert!!!

10-08-2015
Arjen mud (Tietjerk)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie horren voor prachtige prijs
Horren via internet besteld bij jullie. Het inmeten moet even zorgvuldig gebeuren, maar verder werkt alles super makkelijk. Vijf minuten na aflevering konden wij mug-vrij slapen!

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden