Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

08-08-2015
Fam. Scholten (Arnhem)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Goede prijs/kwaliteits verhouding! Door wat onduidelijkheid over de levering (vanuit de fabriek) moesten we er wel achteraan zitten, maar door de drukte begrijpelijk. Verder prima service!

06-08-2015
Corrola (Schoonhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima service!
Betrouwbaar bedrijf, bestelling liep soepel en levering volgens afspraak. Tevens goed bereikbaar. Montage was makkelijk zelf te doen.

05-08-2015
Ivo Verrips. Gouda
Prijs:
Kwaliteit:

Super geregeld en goede service.
JVS is heel erg goedkoop, vergeleken met andere bedrijven. Na veel wikken en wegen besloten toch maar alles zelf te doen wat heel goed vindt, dankzij de handleiding op de site. Na een mailtje gestuurd te hebben, heel snel en duidelijk een reactie terug. Super tevreden en wij komen zeker nog een keer terug bij jullie.

01-08-2015
Gertsen (Kapelle)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect luik, stipte levering
Elektrisch rolluik aangeschaft bij jvs. Snel geleverd door zeer aardige chauffeur. Mooi luik, ziet er kwalitatief goed uit en voor een nette prijs. Montage eenvoudig, mede door duidelijke instructies op deze website. Wat mij betreft een echte aanrader.

31-07-2015
Alting (Ees)
Prijs:
Kwaliteit:

Geweldige screens
Screendiscount is het goedkoopst. Na een oferte bij ons in het dorp waren we voor 2 screens 2800 euro kwijt, wel elektrisch bediend. Nu zijn we voor 3 screens nog geen 600 euro kwijt. Handbediend, maar is geen probleem. Kun je nagaan hoeveel dit scheelt. Bestelling op internet is eenvoudig en na drie weken krijgen we bericht dat de maandag erop de screens geleverd werden. Om 8 uur smorgens stond JVS aan de deur. Geweldige service. Betaling aan de chauffeur is goed geregeld.

27-07-2015
Dirks - Den-Haag
Prijs:
Kwaliteit:

Een verademing!
Ritzscreens: keurig geholpen bij het kopen in Herpen, daarna professioneel laten inmeten. Binnen de afgesproken termijn ge´nstalleerd. Iedereen in de keten heeft verstand van zaken. Klein probleem werd binnen enkele dagen keurig opgelost! Kortom TOP bedrijf en tegen een scherpe prijs!

25-07-2015
Robert van Helvoort (Drunen)
Prijs:
Kwaliteit:

2 rolluiken besteld en afgelopen week gemonteerd
Netjes verpakt en maten kloppen exact zoals besteld.Binnenkort nog maar een bestellen.

25-07-2015
Jan Blom
Prijs:
Kwaliteit:

Perfecte service en beloftes worden nagekomen
Adequate assistentie bij vragen en het bestelde binnen de afgesproken termijn bezorgd.
Ook een over het hoofd geziene bestelling binnen een aantal dagen nageleverd.
Al met al: een perfecte service.

20-07-2015
Ruud Toor Koudekerk aan den rijn
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect
Goed materiaal nette monteurs, keurige behandeling door de telefoon

20-07-2015
Wim Stijns (Spijk (Gld))
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken met TOP kwaliteit en TOP service
Na lichte aarzeling 17 rolluiken besteld, maar absoluut geen spijt. Rolluiken zijn keurig op tijd geleverd. Rolluiken en geleiders zijn prima ingepakt om beschadigingen te voorkomen. JVS zonwering is behoorlijk veel goedkoper als elders. Zeer klantvriendelijk met prima service. Is zeer aan te bevelen. Ik ben zeer tevreden.

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden