Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

08-09-2014
Giesekam (Rijen)
Prijs:
Kwaliteit:

Hele mooie antraciet kleurige rolluiken, erg netjes gezet ook
Ik heb me goed verdiept in wat er zoal te krijgen is in rolluiken land en uiteindelijk hoofdzakelijk vanwege de gunstige prijs van de heroal rolluiken gekozen voor rolluiken-discount.nl Ik ben blij dat zij ook in Brabant kwamen plaatsen want ik heb twee linker handen. Ik heb de rolluiken laten opmeten, zelf de typen gekozen (heroal waar mogelijk daar waar het raam te groot was voor het huismerk gegaan. Overal Somfy motoren in laten plaatsen) en uiteindelijk de rolluiken laten plaatsen.

06-09-2014
Ruud Roks
Prijs:
Kwaliteit:

Eenvoudige website, makkelijk bestellen, goede informatie tav levering, en levering ook perfect
Mooie rolluiken van Heroal. Makkelijk te bestellen via de erg toegankelijke website.
Goede service ook betaling bij aflevering vindt ik super goed. 5-9-2014 geleverd en we hebben gelijk vandaag geplaatst. mede door de duidelijke handleidingen is dit erg eenvoudig.

27-08-2014
Krougman Amstelveen
Prijs:
Kwaliteit:

Service
Toen ik mijn veren in het rolluik moest vervangen kreeg ik netjes nieuwe toegestuurd, ook toen ik wilde weten hoe ik nu mijn rolluik opnieuw kon afstellen kreeg ik een speciaal sleuteltje en op de site kon je de gebruiksaanwijzing terug vinden. Top veel bedrijven kunnen hier van leren

23-08-2014
De Groot (Loosdrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Gisteren is het scherm keurig thuisbezorgd op de afgesproken tijd. Zelf gemonteerd, heel eenvoudig eigenlijk, past perfect en de huismerk motor loopt keurig!

17-08-2014
Henk Vugteveen Enter
Prijs:
Kwaliteit:

Betreft levering / plaatsing
We zijn helemaal in onze nopjes wat levering en plaatsing betreft super materiaal en perfecte plaatsing en afwerking

14-08-2014
Remco / Pijnacker
Prijs:
Kwaliteit:

Ga er nog 4 bestellen!!!
Na wat lokale offertes te hebben ontvangen, toch maar eens online gaan zoeken. De prijzen liepen zodanig uiteen dat de keuze voor screen discount zo gemaakt was (+/- €400,-). In eerste instantie was ik een beetje huiverig of de kwaliteit wel goed zou zijn. Aangezien ik meerdere screens wil plaatsen. Wilde ik de gok wel wagen, voor dat geld. Na een kleine 3 weken, werd de screen geleverd en de kwaliteit is geweldig. Lengte tot op de millimeter nauwkeurig. Plaats zeker nog een bestelling.

01-08-2014
Guus van Huijgevoort Eindhoven
Prijs:
Kwaliteit:

Helemaal tevreden
"Zelf ingemeten en besteld. Was zeer snel geleverd. Zelf gemonteerd en het Paste perfect. Materialen zien er zeer netjes en deugdelijk uit. Echt een aanrader. Ga binnenkort nog meer bestellen. Echt een aanrader

18-07-2014
T. Walravens (Geldrop)
Prijs:
Kwaliteit:

Helemaal goed!!
We hebben rolluiken besteld en volgens het filmpje zelf gemonteerd! Perfect uitgelegd en inderdaad heel simpel!
Ook een universele afstandsbediening voor mijn luifel was geen probleem! Ik raad t aan iedereen aan hier je rolluiken te halen! Het is gewoon kwaliteit!

18-07-2014
T. Walravens (Geldrop)
Prijs:
Kwaliteit:

Helemaal goed!!
We hebben rolluiken besteld en volgens het filmpje zelf gemonteerd! Perfect uitgelegd en inderdaad heel simpel!
Ook een universele afstandsbediening voor mijn luifel was geen probleem! Ik raad t aan iedereen aan hier je rolluiken te halen! Het is gewoon kwaliteit!

15-07-2014
Bronsdijk nijmegen
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect voor rolluiken
Ee prima bedrijf om je rolluiken te bestellen.
netjes met bezorgen en zeer behulpzaam bij oplossen en/of beantwoorden van problemen

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden