Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

30-06-2015
Mo (Katwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Alles naar wens
Bestel site goed gebouwd! Na ingeven van de maten via een heel goed en duidelijk werkend menu de kleur en verschillende opties van het rolluik besteld. Prijs is zeer scherp, service zeer goed en rolluik binnen 3 weken bezorgd door een zeer behulpzame bezorger. Ook zelf installeren was een fluitje van een cent met behulp van de handleiding gedownload van de site. Wij zijn uitermate content met het rolluik

30-06-2015
Frank (Lisse)
Prijs:
Kwaliteit:

Alles wat ze zijn hebben ze waar gemaakt
Makkelijke website - goede mail afhandeling - perfect ingepakt - keurig op tijd ontvangen.
Tot de volgende keer.

29-06-2015
Hintzen Herkenbosch
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Zeer tevreden goede service en vluggen levering,
Goede montage handleiding.Goede kwaliteid en mooi rolluik

26-06-2015
Hamers Luc (Heusden-Zolder, Bel)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie rolluiken
Snel geleverd en zelfplaatsing is heel makkelijk.

25-06-2015
Massimo (Zaventem)
Prijs:
Kwaliteit:

Top rolluik!!
Snelle service, altijd beleefd, altijd bereid je te helpen, altijd alle informatie gekregen!!
ook voor de levering in België, de chauffeur belt je voor je op de hoogte te houden.
PERFECT!

23-06-2015
Ard van Helvoort (Berlicum)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer blij met de oplossing
Naar twee jaar zoeken naar een oplossing voor zonwering van ons glazen dak, heeft JVS en een zeer goede monteur het probleem opgelost. Bedankt

23-06-2015
Ard van Helvoort. Berlicum
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer blij met de oplossing
Naar twee jaar zoeken naar een oplossing voor zonwering van ons glazen dak, heeft JVS en een zeer goede monteur het probleem opgelost. Bedankt

15-06-2015
Kloet Nieuwerkerk
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
4 rolluiken besteld, deze zijn keurig op tijd geleverd.
Rolluiken zijn zeer goed ingepakt om beschadigingen te voorkomen. JVS is behoorlijk goedkoper als elders.
Is zeer aan te bevelen. Ik ben zeer tevreden

14-06-2015
Wetser vlijmen
Prijs:
Kwaliteit:

Veranda screens en rolluiken zijn prima! !
Wij hebben er inmiddels van alles al besteld de veranda met screens en heel huis rolluiken.
1 band opwinder was kapot, geen probleem bij hun alles is los te bestellen. En evt te vervangen, werd ook nie moeilijk om gedaan.
Goede kwaliteit voor weinig geld in verhouding met andere. Service is heel hoog. Elke vraag van je is mogelijk en wordt met zorg behandeld.
Adviseren je goed over andere mogelijkheden waar je zelf nie aan dacht. Zeker aan te raden voor iedere ander! !!

13-06-2015
Fam Schriks
Prijs:
Kwaliteit:

Amalfi zonnescherm
We hebben een zonnescherm geplaatst type Amalfi. Dit was het enigste scherm met 4 meter diepte, wat een mooi zonnescherm

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden