Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

12-06-2015
E.Verbeek (Delft)
Prijs:
Kwaliteit:

Top
Mooie rolluiken en snel en vakkundig geplaatst.

11-06-2015
Kolk (Alkmaar)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfecte levering, volledig volgens afspraak
De bestelde screens en uitvalschermen werden perfect op tijd geleverd. Ondanks dat deze beide bestellingen apart waren geplaatst werden ze beide wel in 1 bezorging afgeleverd en hoefde ik ook slechts één keer bezorgkaosten te betalen. Met een lengte van 320 cm was de bezorging zelfs geen probleem.
De montage was een makkie met de bijbehorende handleidingen en we zijn zeer te spreken over de kwaliteit en de bijbehorende prijs

11-06-2015
Kolk (Alkmaar)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfecte levering, volledig volgens afspraak
De bestelde screens en uitvalschermen werden perfect op tijd geleverd. Ondanks dat deze beide bestellingen apart waren geplaatst werden ze beide wel in 1 bezorging afgeleverd en hoefde ik ook slechts één keer bezorgkaosten te betalen. Met een lengte van 320 cm was de bezorging zelfs geen probleem.
De montage was een makkie met de bijbehorende handleidingen en we zijn zeer te spreken over de kwaliteit en de bijbehorende prijs

07-06-2015
Ruwiel te Almere
Prijs:
Kwaliteit:

Tweede bestelling
Na eerst twee rolluiken voor onze deuren besteld te hebben nu voor 3 ramen wederom rolluiken besteld.Wij vertrouwen wederom op een correct product.

05-06-2015
Bisschop Waalwijk
Prijs:
Kwaliteit:

Service zoals je dat zou wensen van ieder bedrijf
In 2013 al rolluiken besteld en met de video's en mondelinge uitleg bij ophalen is installatie een makkie. Nu weer rolluiken besteld voor beneden verdieping en service is in één woord TOP. Bij vragen per email krijg is direct een duidelijk antwoord ook al stuur ik meerdere emails. Helder en duidelijk antwoord. In 2013 na de levering had ik enkele vragen en ook toen geen enkel probleem. Was ieder bedrijf maar zo klant vriendelijke

02-06-2015
Roelof Yntema (Joure)
Prijs:
Kwaliteit:

Top!
Boven verwachting hebben we de afhandeling van onze bestelling ervaren. Verrast door de prijs van het ritz screen, heb ik ook onze plaatse-lijke leverancier zijn prijs laten geven. Een verschil van +/-300 euro was een te groot verschil. Bestelling via de eenvoudige zeer complete site geplaatst. Betaling bij aflevering geeft vertrouwen. Na 2 weken werd het scherm keurig afgeleverd. Montage handleidingen duidelijk via de site uit te printen. Zeer eenvoudige montage Een TOP scherm.

02-06-2015
Roelof Yntema (Joure 25-05-05)
Prijs:
Kwaliteit:

Top!
Boven verwachting hebben we de afhandeling van onze bestelling ervaren. Verrast door de prijs van het ritz screen, heb ik ook onze plaatse-lijke leverancier zijn prijs laten geven. Een verschil van +/-300 euro was een te groot verschil. Bestelling via de eenvoudige zeer complete site geplaatst. Betaling bij aflevering geeft vertrouwen. Na 2 weken werd het scherm keurig afgeleverd. Montage handleidingen duidelijk via de site uit te printen. Zeer eenvoudige montage Een TOP scherm.

31-05-2015
Wolsink Hengelo
Prijs:
Kwaliteit:

Whow,
Super mooie rolluiken, vriendelijk en deskundig advies. zeer tevreden!

31-05-2015
JA de heer. St- philipsland
Prijs:
Kwaliteit:

Scherpe prijs en goede afhandeling
Makkelijk samen te stellen goede levering en op de afgesproken tijd

31-05-2015
Ar (Zoetermeer)
Prijs:
Kwaliteit:

Heel tevreden
Uitvalscherm besteld. Op de website is het lastig om een goede foto te zien, maar achteraf erg tevreden. Mijn vragen zijn goed beantwoord en afspraken goed verlopen en de zonwering ziet er mooi uit.
Al met al erg tevreden!!

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden