Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

14-08-2014
Remco / Pijnacker
Prijs:
Kwaliteit:

Ga er nog 4 bestellen!!!
Na wat lokale offertes te hebben ontvangen, toch maar eens online gaan zoeken. De prijzen liepen zodanig uiteen dat de keuze voor screen discount zo gemaakt was (+/- €400,-). In eerste instantie was ik een beetje huiverig of de kwaliteit wel goed zou zijn. Aangezien ik meerdere screens wil plaatsen. Wilde ik de gok wel wagen, voor dat geld. Na een kleine 3 weken, werd de screen geleverd en de kwaliteit is geweldig. Lengte tot op de millimeter nauwkeurig. Plaats zeker nog een bestelling.

01-08-2014
Guus van Huijgevoort Eindhoven
Prijs:
Kwaliteit:

Helemaal tevreden
"Zelf ingemeten en besteld. Was zeer snel geleverd. Zelf gemonteerd en het Paste perfect. Materialen zien er zeer netjes en deugdelijk uit. Echt een aanrader. Ga binnenkort nog meer bestellen. Echt een aanrader

18-07-2014
T. Walravens (Geldrop)
Prijs:
Kwaliteit:

Helemaal goed!!
We hebben rolluiken besteld en volgens het filmpje zelf gemonteerd! Perfect uitgelegd en inderdaad heel simpel!
Ook een universele afstandsbediening voor mijn luifel was geen probleem! Ik raad t aan iedereen aan hier je rolluiken te halen! Het is gewoon kwaliteit!

18-07-2014
T. Walravens (Geldrop)
Prijs:
Kwaliteit:

Helemaal goed!!
We hebben rolluiken besteld en volgens het filmpje zelf gemonteerd! Perfect uitgelegd en inderdaad heel simpel!
Ook een universele afstandsbediening voor mijn luifel was geen probleem! Ik raad t aan iedereen aan hier je rolluiken te halen! Het is gewoon kwaliteit!

15-07-2014
Bronsdijk nijmegen
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect voor rolluiken
Ee prima bedrijf om je rolluiken te bestellen.
netjes met bezorgen en zeer behulpzaam bij oplossen en/of beantwoorden van problemen

14-07-2014
J.Merks (Den Haag)
Prijs:
Kwaliteit:

Echt een aanrader
6 rolluiken besteld met electrische bediening.
Inmiddels gemonteerd en is gewooon geweldig.
Prima en snelle levering, prima kwaliteit en tegen een prima prijs.

14-07-2014
J.Merks (Den Haag)
Prijs:
Kwaliteit:

Echt een aanrader
6 rolluiken besteld met electrische bediening.
Inmiddels gemonteerd en is gewooon geweldig.
Prima en snelle levering, prima kwaliteit en tegen een prima prijs.

11-07-2014
Bosman (Vleuten)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden!
8 screens laten opmeten en monteren! Werd goed meegedacht en keurig gemonteerd. En dat voor een zeer vriendelijke prijs! Erg vriendelijke monteur. Nu nog zonnig weer en we kunnen ze echt gaan gebruiken.

05-07-2014
L de rooij
Prijs:
Kwaliteit:

Ontzettend geweldig
Wij hebben na een inbraak rolluiken besteld bij jullie.
Beetje mosterd na de maaltijd maar het meer voordelen als alleen inbraakwerend.
Wij zijn er zo ontzettend blij mee.
De service is groots en de medewerkers zijn geweldig.
Altijd worden we netjes en geduldig geholpen.
Laatst kreeg ik een onderdeel wat kapot was gegaan gewoon gratis opgestuurd. Echt waar dit bedrijf is FANTASTISCH.
We hebben al veel vrienden en kennissen hierover ingelicht en die gingen hier ook gebruik van maken.

23-06-2014
Illa Buitenkamp
Prijs:
Kwaliteit:

Geen twijfel gewoon doen.
Al meerdere keren zonwering besteld bij rolluiken-discount, zeer snelle levering en een zeer goede service, email worden binnen een paar uur beantwoord.

Klasse top service!

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden