Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

08-08-2020
Jos Besseling (Wognum)
Prijs:
Kwaliteit:

Erg tevreden.
Inzet horren besteld. Goede kwaliteit en best wel snel geleverd. Aanrader.

08-08-2020
Michel (Oudheusden)
Prijs:
Kwaliteit:

Top spul voor een goede prijs
Heb tot nu toe 3 rolluiken van jvs een zonnescherm en het laatste vandaag plisse hordeur opgehaald en gemonteerd met de beschrijving een kind kan de was doen top meer volgt top spul

08-08-2020
Erica (Monnickendam)
Prijs:
Kwaliteit:

Mevrouw
Geleverd zoals besteld. Netjes verpakt en aardige bezorger. Zelf gemonteerd.

Doek bestaat niet uit één stuk (4 banen) terwijl onze buren dezelfde zonwering hebben waar het doek wel uit één stuk bestaat.

08-08-2020
Sanne (Hedel)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Snelle levering, prima product,ziet er super uit

zeker een aanbeveling waard

Prima bedrijf!!!!

08-08-2020
Anne Wever (Annen)
Prijs:
Kwaliteit:

5 meter brede zonwering
De constructie en werking is uitstekend.

07-08-2020
Melanie (Denekamp)
Prijs:
Kwaliteit:

Zwarte luxaflex
Hele mooie luxaflex besteld bij jvs. Wij vonden de houten jaloezieen te duur en dus hebben we hier voor gekozen en ze zijn echt prachtig. Wij zijn snel en goed geholpen toen er een probleem leek te zijn. Een bedrijf wat we iedereen aanraden.

07-08-2020
Gerard Reulink (Wehl)
Prijs:
Kwaliteit:

Bedankje
Ik wil hierbij JVS bedanken voor de snelle en correcte levering van mijn lockscreens
Ze zien er heel degelijk uit en pasten perfect.
Ook de prijs is goed en jullie hadden als enigste een oplossing voor de zon via mijn zadeldak. Gewoon top👍

07-08-2020
M (Beuningen)
Prijs:
Kwaliteit:

Super!
Voor de 2e keer rolluiken besteld. Super qua prijs en levertijd. De vorige 2 waren van zulke goede kwaliteit dat we weer voor de rolluiken discount hebben gekozen

07-08-2020
J Vermeer (De Lier)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Zeer tevreden met het rolluik. Super netjes gewerkt door de monteurs, alle karton en plastic werd netjes opgeruimd.

07-08-2020
Van den Reeck,Eddy (Kapellei,264/2980/Zoersel)
Prijs:
Kwaliteit:

De Heer
Goede kwaliteit,prachtige service

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden