Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

23-04-2014
Liebregts (Geldrop)
Prijs:
Kwaliteit:

Verkoop: een dikke 10+ ??, Aftersales: een dikke 10+??
Zojuist ons 3e rolluik, een Heroal Rolluik HR41 van 2620br x 2000hg besteld.
De vorige keer was supergoed bevallen, dus weer terug naar het vertrouwde adres voor een rolluik voor de woonkamer.
Had nog mail contact gehad over waar de bandvertrager zit, en binnen 30 minuten het antwoord gekregen.
Het is wat ons betreft "the leading company" in prijs, kwaliteit, communicatie en aftersales en daarom komen we terug, en blijven we terug komen voor de overige ramen/rolluiken.

23-04-2014
Liebregts (Geldrop)
Prijs:
Kwaliteit:

Verkoop: een dikke 10+ ??, Aftersales: een dikke 10+??
Zojuist ons 3e rolluik, een Heroal Rolluik HR41 van 2620br x 2000hg besteld.
De vorige keer was supergoed bevallen, dus weer terug naar het vertrouwde adres voor een rolluik voor de woonkamer.
Had nog mail contact gehad over waar de bandvertrager zit, en binnen 30 minuten het antwoord gekregen.
Het is wat ons betreft ""the leading company"" in prijs, kwaliteit, communicatie en aftersales en daarom komen we terug, en blijven we terug komen voor de overige ramen/rolluiken.

17-04-2014
Martijn genemuiden
Prijs:
Kwaliteit:

Heroal rolluiken
Perfect bedrijf, goede comminicatie, snelle levering en wat betreft de levering is overleg mogelijk. De rolluiken de volgende dag geplaatst,alles goed verpakt en voldoende dopjes ed erbij, een aanrader

16-04-2014
Jeroen van der Meer
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer fijne webwinkel
Uitstekende communicatie per mail, op tijd geleverd en uittstekende prijs/kwaliteit verhouding

15-04-2014
Th.H.Duisters Budel-Dorplein
Prijs:
Kwaliteit:

Ze doen wat ze beloven !
In totaal zes rolluiken besteld ,vier stuks wit en twee stuks creme via ,de maten door gegeven via internet ,en inderdaad tien dagen erna kwam het bericht al dat ze afgeleverd kunnen worden ,tussen 12.00 en 13.00 uur, en inderdaad 12.45 was de bus hier .Alleen een probleem kwam tevoorschijn .nm twee geleiders waren verkeerd van kleur ,meteen gebeld en dezelfde avond kreeg ik al een mailtje dat de onderdelen al bij de post afgeleverd was .oké het ging even mis maar het werd snel opgelost.

13-04-2014
Van Hooijdonk Rijen
Prijs:
Kwaliteit:

Alutech ar39 rolluik met somfy rts motor
Voor de zekerheid toch maar in laten meten aangezien de rolluiken in de erker verwerkt moesten worden. Goed advies gekregen en daar na een scherpe offerte gekregen met huismerk motoren. Aangezien we en er een voorziening bij wilde hebben die alleen bij somfy werkt een andere offerte toegestuurd gekregen, en dit alles binnen zeer korte tijd. Gelijk de bestelling geplaatst en na 14 dagen hadden we de rolluiken in huis. We hebben ze zelf geplaatst wat zeer goed te doen is.
Is zeker een aanrader!!!!

11-04-2014
Schepers (Roosendaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Wat een service !!!
Service en advies staan hoog in het vaandel bij de mensen van Rolluik-Discount.
Deze mensen denken met U mee zowel het beantwoorden van vragen als de levering.
Levering was keurig netjes met de mogelijkheid om met de pin bij de chauffeur te betalen. Verder was er telefonisch contact mogelijk met de chauffeur op de dag van levering.
Ook zijn de huismerk rolluiken van uitstekende kwaliteit.
Ik ken geen enkele andere internet winkel die service zo hoog heeft staan. De volgende rolluik bestelling zal beslist weer bij Rolluik-Discount zijn. Absoluut !!!

11-04-2014
Schepers (Roosendaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Wat een service !!!
Service en advies staan hoog in het vaandel bij de mensen van Rolluik-Discount.
Deze mensen denken met U mee zowel het beantwoorden van vragen als de levering.
Levering was keurig netjes met de mogelijkheid om met de pin bij de chauffeur te betalen. Verder was er telefonisch contact mogelijk met de chauffeur op de dag van levering.
Ook zijn de huismerk rolluiken van uitstekende kwaliteit.
Ik ken geen enkele andere internet winkel die service zo hoog heeft staan. De volgende rolluik bestelling zal beslist weer bij Rolluik-Discount zijn. Absoluut !!!

06-04-2014
Liebregts (Geldrop)
Prijs:
Kwaliteit:

Verkoop: een dikke 10+, Aftersales: een dikke 10+
Begin maart 2014 2 rolluiken besteld van het merk Heroal, type HR41 op rolluiken-discount.nl
Op de site stond aangegeven een gemiddelde levertijd van 2 weken, maar na 5 werkdagen een mailtje dat de rolluiken klaar stonden!
Wij naar Herpen toe om de spullen op te halen, daar werd de bestelling doorgelopen en ingeladen.
Heel overzichtelijk was op de site van rolluiken-discount.nl de verschillende montage-handleidingen te vinden, ipv een dik overbodig pak papier.
Dit is deel 1/2

06-04-2014
Liebregts (Geldrop)
Prijs:
Kwaliteit:

Verkoop: een dikke 10+, Aftersales: een dikke 10+
Deel 2/2
Echter na 3 weken rolde de bandopwinder van 1 rolluik niet meer op, wat altijd kan gebeuren.
Mailtje gestuurd met het probleem en kreeg binnen enkele uren wat tips & trics teruggemaild.
Aangegeven dat dit niet mocht baten, krijg ik een mailtje terug van:
"We hebben een pakketje in orde gemaakt met een nieuwe bandopwinder, deze zal u begin volgende week in uw brievenbus ontvangen."

Een dikke 10+ voor deze firma, waar heel veel ( web)shops van kunnen leren!
Een echte aanrader!

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden