Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

18-06-2014
Sander Den Haag
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goed! Top zaak
Heel blij met het elektrische rolluik alles netjes zoals
Ik had gehoopt. Had nog een vraag over de afstandsbediening dus belde even en kreeg snel iemand aan de lijn die mij heel vriendelijk en goed heeft verteld wat te doen, en hij had gelijk! Helemaal
Top

13-06-2014
M.C. Moerman - Houten
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie stevige screens
Binnen 2 weken was het screen gereed, en kon ik het binnen 1 dag ophalen. Keurig geholpen, alles netjes verpakt en compleet.
Tijdens het plaatsen heb ik wel even moeten puzzelen, de handleidingen sloten niet één op één aan, maar ben er uitgekomen.
Tip voor klanten: ik heb gekozen voor kast op de muur (dmv LHTF geleiders). Neem hierbij de breedte niet te krap, rond niet af naar beneden.
Tip voor de site: op de pagina "wat-in-te-vullen-op-de-site" staan niet de juiste teksten boven de plaatjes.

11-06-2014
Bolder (Arnhem)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima prijs
Zojuist een bestelling gedaan. Prima prijs voor 7 rolluiken.

08-06-2014
Poetiray (Tilburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Zoek niet verder, dit is de plek waar je moet zijn.
Ik heb prima ervaringen met hun rolluiken; prijs/kwaliteit kan niet beter. Het bedrijf in Herpen ziet er prima uit, de communicatie met medewerkers verloopt zeer vlot. Heb zojuist een terrasoverkapping besteld, want ook daarin blinken zij uit!

08-06-2014
J bakker erica
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Heb rolluiken besteld ze zijn de goedkoopste en zeer goede communicatie

dus ben ik zeer tevreden bestel zeker vaker bij hun

06-06-2014
Tieland. Arkel
Prijs:
Kwaliteit:

Wij zijn super blij met onze rolluiken
Wij willen iedereen aanraden om hier u rolluiken te kopen goede service en goede kwaliteit!!!

26-05-2014
Piet van Doorn (Groningen)
Prijs:
Kwaliteit:

Laagste prijs
Wij hebben ons huis voorzien van rolluiken en daarvoor flink aan het shoppen geweest. Nergens vonden we goedkopere rolluiken. Inmiddels hebben we de rolluiken gemonteerd dit is overigens zeer goed te doen door een leek, alles paste perfect met een zeer mooie kwaliteit.
Snelle levering!!

26-05-2014
Piet van Doorn (Groningen)
Prijs:
Kwaliteit:

Laagste prijs
Wij hebben ons huis voorzien van rolluiken en daarvoor flink aan het shoppen geweest. Nergens vonden we goedkopere rolluiken. Inmiddels hebben we de rolluiken gemonteerd dit is overigens zeer goed te doen door een leek, alles paste perfect met een zeer mooie kwaliteit.
Snelle levering!!

26-05-2014
HE Kruid Beilen
Prijs:
Kwaliteit:

Geweldige Screens
Inderdaad nergens zo goedkoop. Zeer goede communicatie, erg nette bezorger, kortom een net en betrouwbaar bedrijf. Zeker aan te bevelen.
Ga binnenkort nog meer bestellen>

22-05-2014
M Bongers (Olst)
Prijs:
Kwaliteit:

Veel voor weing
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering en goede service. Volgende keer bestellen we hier wee.

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden