Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

14-07-2023
Rovers (Grevenbicht)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Bestelde screen goede kwaliteit. Bij bestelling en montage vragen uitstekend en snel beantwoord. Dus geen problemen tegen gekomen.

14-07-2023
Werner (Nieuwerkerken Belgie)
Prijs:
Kwaliteit:

Voorzet rolluik
Hebben drie rolluiken nodig, ik bestelde er 1 als test...
Na zelfplaatsing, dat ging super simpel, gelijk de twee andere besteld. Kwaliteit is goed, website duidelijk en perfecte communicatie wat betreft levering. Wat wil je nog meer?

14-07-2023
Bert Blauwendraat (Alphen aan den Rijn)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr.
Goed product voor een mooie prijs

11-07-2023
Richard de Munk (Nieuwveen)
Prijs:
Kwaliteit:

Markiezen oude boerderij
Keurige service en betrouwbare levertijden. Ook afleveren ging zeer prettig. Aanrader.

11-07-2023
L Simonse (Breskens)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Prima service en alles snel geleverd

11-07-2023
Mark Hoos (Nijmegen)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima werk
Er is echt prima werk geleverd en het is echt mooi geworden. Enige minpuntje vond ik de montagekosten van de inzethorren. Dat is letterlijk 1 minuut Ô€ťwerkÔ€Ł per raam en dan isÔéČ50,- per raam wat mij betreft niet passend. Verder zeer tevreden!

11-07-2023
Marco van Rijs (Aalten)
Prijs:
Kwaliteit:

Wederom mooie Screens
Heb al een paar keer besteld bij JVS. goed geholpen, niet de duurste en beste snel geleverd. je word via mail goed geïnformeerd over de status van je order.
Klein min puntje, de standaard motor maakt een stukje meer geluid dan de andere screens wie ik al eerder had aangeschaft. Ook het doek rolde te ver af en moest ik op 4mtr hoogte nog beter afstellen.

10-07-2023
Sindy (Enschede)
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloezie├źn
Zeer mooie jaloezie├źn. Zijn er erg blij mee. Snel en netjes geleverd.

06-07-2023
Bergmans (Uden)
Prijs:
Kwaliteit:

Knikarmscherm
Duidelijke verkoper in de winkel, mooi scherm en de juiste prijs kwaliteit verhouding. doet wat ik ervan verwacht. het scherm is wel aan de zware kant.

06-07-2023
Stephan (Berkel en Rodenrijs)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima horren
Prima horren voor een nette prijs. We hadden al horren van dit merk en hebben nu alle ramen van dit merk voorzien.

Bezorgen mag wel iets flexibeler qua tijdafspraak.

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2023 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden