Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

07-08-2020
Jaap Kruk (Holten)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonneschermdoek
Mooi zonneschermdoek (en) prima kwaliteit.
Had wel verwacht dat het doek uit 1 stuk zou bestaan maar uit/als 3 Stukken samengesteld.
Dit zal misschien niet anders kunnen?

06-08-2020
Heijmans harrie (Rosmalen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Heb hem nog niet hangen maar komt goed

06-08-2020
Erik (Zwolle)
Prijs:
Kwaliteit:

Vervanging knikarm
Nadat er tijdens de eerste montage door de monteur was geconstateerd dat één van beide knikarmen niet volledig juist was afgemonteerd, is er direct een nieuwe besteld. Tot onze aangename verrassing werden beide knikarmen vervangen met een nieuwere versie. We genieten nu met volle teugen van ons prachtige zonnescherm. Vriendelijke monteurs en keurig op tijd.

06-08-2020
Babs Custers (Maarssen)
Prijs:
Kwaliteit:

Prachtig zonnescherm
Het zonnescherm dat ik heb besteld is erg mooi! Snelle levering en een goede prijs.
Dank jullie wel!!

06-08-2020
Ton Wildner (LEERDAM)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen zelf besteld en gemonteerd
Gezocht naar een betaalbaar screen
Gevonden bij JVS en het werd goed verpakt geleverd en paste precies.
Werkt prima!

06-08-2020
Arno Hoppenbrouwers (Grave)
Prijs:
Kwaliteit:

Meedenken en leveren
Omdat ik opzoek was naar een doek voor een rolgordijn bedrukt, heeft JVS hier prima over mee gedacht.
Uiteindelijk ook bij JVS het elektrisch rolgordijn besteld. Kon het niet goedkoper krijgen. Het gordijn is van prima kwaliteit, zeer netjes verpakt en erg gemakkelijk te installeren.

05-08-2020
De Koker Herman (Wetteren ,Belgie)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens besteld en zelf geplaatst
Ik kan alleen zeer positief zijn.
Er werd precies geleverd wat ik bestelde (perfecte maten,mijn desiderata correct beantwoord).Ook degelijk verpakt.
Perfecte communicatie rond levering.
De levertermijn strookte met wat op de site staat aangegeven.
Ben heel tevreden. Een aanrader.

05-08-2020
Noortje Verhoeven (Arnhem)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Heel erg tevreden met de screen! Goed zelf te installeren en voor een mooie prijs!

05-08-2020
L van Fessem (Tilburg)
Prijs:
Kwaliteit:

De heer
Hangt mooi strak voor het raam, Dik tevreden, zijn er erg blij mee

05-08-2020
L van Fessem (Tilburg)
Prijs:
Kwaliteit:

De heer
Hangt mooi strak voor het raam

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden