Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

10-03-2020
Sinnige (LANGEDIJKE)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Heel mooi en degelijk rolluik, jammer dat er geen beschrijving bij was om de motor in te leren, en dat er geen afdekkapjes leverbaar zijn voor de bijgeleverde schroeven

10-03-2020
Randolph Postma (Assen)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima
Rolluik besteld, past perfect, werkt prima en hele nette levering.

10-03-2020
Johan Depuydt (Merelbeke)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevreden
Zeer tevreden over de communicatie.
4 rolgordijnen besteld. Bij de rolgoedijnen zijn twee stopjes geleverd om over de oprolketting te doen. Alleen is de oprolketting in standaard lengte te kort om de stopjes te kunnen gebruiken. Als je bvb een stopje plaatst op de maximum oprollengte (omhoog), kan het rolgordijn niet meer volledig naar beneden omdat het stopje voor omhoog in de weg zit.

10-03-2020
A hesse (Veendam)
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloezieën
Zeer tevreden
Alleen jammer dat de kleuren van de band slecht te zien zijn op de site
Heb zwarte jaloezieën met een blauwe band iov zwart
Ziet er echter wel goed uit en het past bij ons
Dit zou iets duidelijker kunnen

09-03-2020
Steenbergen (Strijen)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Wij zijn zeer tevreden over de geleverde ritsscreens.
De afstandsbediening koppelen aan de screens was ff zoeken welk YouTube filmpje is moest hebben. Maar wel uitgekomen

09-03-2020
Isa (Wondelgem gent)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goed
Goed product

09-03-2020
A hesse (Veendam)
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloezieën
Zeer tevreden
Alleen jammer dat de kleuren van de band slecht te zien zijn op de site
Heb zwarte jaloezieën met een blauwe band iov zwart
Ziet er echter wel goed uit en het past bij ons
Dit zou iets duidelijker kunnen

05-03-2020
Angela (Venlo)
Prijs:
Kwaliteit:

Prettig bedrijf
Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf....
Goede kwaliteit geleverd en door vakmensen gedaan

05-03-2020
Robert (Apeldoorn)
Prijs:
Kwaliteit:

Wederom prima!
Voor de 2e keer een knikarmscheem besteld en laten monteren. Wederom geen klachten. Mooi scherm en keurig gemonteerd.

03-03-2020
Romek Piechowiak ('s-Gravenzande)
Prijs:
Kwaliteit:

Gewoon goed
Goed materiaal voor een hele eerlijke prijs.
Als ik nog eens iets nodig heb, dan kijk ik eerst in 1 van de webshops van JVS

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden