Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

11-06-2014
Bolder (Arnhem)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima prijs
Zojuist een bestelling gedaan. Prima prijs voor 7 rolluiken.

08-06-2014
Poetiray (Tilburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Zoek niet verder, dit is de plek waar je moet zijn.
Ik heb prima ervaringen met hun rolluiken; prijs/kwaliteit kan niet beter. Het bedrijf in Herpen ziet er prima uit, de communicatie met medewerkers verloopt zeer vlot. Heb zojuist een terrasoverkapping besteld, want ook daarin blinken zij uit!

08-06-2014
J bakker erica
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Heb rolluiken besteld ze zijn de goedkoopste en zeer goede communicatie

dus ben ik zeer tevreden bestel zeker vaker bij hun

06-06-2014
Tieland. Arkel
Prijs:
Kwaliteit:

Wij zijn super blij met onze rolluiken
Wij willen iedereen aanraden om hier u rolluiken te kopen goede service en goede kwaliteit!!!

26-05-2014
Piet van Doorn (Groningen)
Prijs:
Kwaliteit:

Laagste prijs
Wij hebben ons huis voorzien van rolluiken en daarvoor flink aan het shoppen geweest. Nergens vonden we goedkopere rolluiken. Inmiddels hebben we de rolluiken gemonteerd dit is overigens zeer goed te doen door een leek, alles paste perfect met een zeer mooie kwaliteit.
Snelle levering!!

26-05-2014
Piet van Doorn (Groningen)
Prijs:
Kwaliteit:

Laagste prijs
Wij hebben ons huis voorzien van rolluiken en daarvoor flink aan het shoppen geweest. Nergens vonden we goedkopere rolluiken. Inmiddels hebben we de rolluiken gemonteerd dit is overigens zeer goed te doen door een leek, alles paste perfect met een zeer mooie kwaliteit.
Snelle levering!!

26-05-2014
HE Kruid Beilen
Prijs:
Kwaliteit:

Geweldige Screens
Inderdaad nergens zo goedkoop. Zeer goede communicatie, erg nette bezorger, kortom een net en betrouwbaar bedrijf. Zeker aan te bevelen.
Ga binnenkort nog meer bestellen>

22-05-2014
M Bongers (Olst)
Prijs:
Kwaliteit:

Veel voor weing
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering en goede service. Volgende keer bestellen we hier wee.

18-05-2014
N.J.Brakel Zuid-Scharwoude
Prijs:
Kwaliteit:

Contact en Info
Voor het contact en de informatie die verstrekt wordt op een hele nette manier wil ik een 9 toekennen, uitermate netjes

12-05-2014
A vd Weijden T'harde
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service
Goede web winkel. Super klant vriendelijk
ben zeer tevreden over de afhandeling en de bestelling. Volgende rolluiken koop ik zeker weer hier.

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden