Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over JVSZonwering.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

22-05-2020
John (Gouda)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Goed en snel geleverd

22-05-2020
Jan (Kampen)
Prijs:
Kwaliteit:

Tweede order naar tevredenheid !
Na eerst twee rolluiken aangeschaft te hebben bij JVS, hebben we nu ook een paar inzethorren en een tweetal rolhorren besteld. Ook deze keer weer tevreden, met het product, de prijs en levering!

22-05-2020
Andre (Hengelo)
Prijs:
Kwaliteit:

Balero knikarmscherm
Zeer tevreden over bestelwijze en snelle levering van ons knikarmscherm

22-05-2020
C Wezenbeek (ROOSENDAAL)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonwering
Losse zonwering doek besteld snel en perfect opmaat gemaakt gaan nu kijken voor rolluiken prima service

22-05-2020
Andre (Hengelo)
Prijs:
Kwaliteit:

Balero knikarmscherm
Zeer tevreden over bestelwijze en snelle levering van ons knikarmscherm

22-05-2020
Sieb Vogel (Alteveer)
Prijs:
Kwaliteit:

Rits-screens
Zeer tevreden over de kwaliteit van de screens en de service van de medewerker bij vragen (telefonisch) toen ik ze zelf aan het plaatsen was

22-05-2020
Johan Tielbeek (Deventer)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr
Duidelijke uitleg op website om zelf een screen te bestellen en op te hangen
Goede prijs/kwaliteit verhouding

22-05-2020
Rene Klootwijk (Almere)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima prijs/prestatie verhouding
Wij hebben 4 ritsscreens besteld en zelf gemonteerd. De kwaliteit van screens is prima en monteren is eenvoudig te doen, mits je met z€n tweeën bent.

22-05-2020
Jasper (Afoort)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima!
Screens laten inmeten, goed advies gekregen welke type screens het meest geschikt zijn in mijn situatie. Ik heb de screens zelf gemonteerd, dit is wel wat omslachtig. Er is een montagevideo, deze is niet heel duidelijk, stapsgewijs op papier zal beter zijn. Voor lockscreens is helemaal geen handleiding beschikbaar?? Je moet zelf gaten boren met 2 verschillende maten metaalboor in de geleiderrails. Het ophangen moet met 3 personen als het screen breder is dan 1,5 meter.
Kwaliteit is goed, ziet er mooi uit,!

22-05-2020
K. Meeuwis (Boutersem Belgie)
Prijs:
Kwaliteit:

Rits screen
- Goede kwaliteit, stevige screens
- gemakkelijk te plaatsen, zeer duidelijke montage brochure.
- werkt zeer goed om warmte buiten te houden
- geen inkijk van buitenaf.

zeer tevreden !

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden