Zomers met extreme hitte

Ze blijven, bent u al voorbereid?

Zomers met extreme hitte - Ze blijven, bent u al voorbereid?
Home > Blog > Bent u al voorbereid op zomers van 40 graden

Bent u ook dit jaar al voorbereid op zomers van 40+?

Wat was het vorig jaar toch afzien met die hitte. Met temperaturen van 40+ wordt u er weer aan herinnert dat het toch heel belangrijk is om uw huis zo warmtebestendig mogelijk te maken.

Huidige staat van onze woningen

In de onderstaande videoreportage van RTL nieuws wordt het maar weer pijnlijk duidelijk dat Nederlandse woningen niet gebouwd zijn om deze absurde hitte te weren.

Heeft u zelf al maatregelen getroffen?

De warmste dagen van dit jaar zijn weer in ons midden, wat heeft u aan maatregelen getroffen?

Tip. Bestel, laat bezorgen/haal af en monteer zelf! 
Omdat het nu topdruk bij ons is zijn de montage wachttijden ook uitgelopen. Bent u een beetje handig, monteer dan zelf uw zonwering zo heeft u binnen enkele weken uw zonwering al hangen!

De beste keuzes op rij

Rolluiken
Een uitstekend product om uw ramen en deuren af te schermen voor de zon. Rolluiken in gesloten vorm geven een totale verduistering. Dit zorgt voor een perfecte oplossing voor uw slaapkamer(s). Daarnaast zijn rolluiken alle jaargetijden goed bruikbaar. In de winter dienen ze ook als extra isolatie. Dankzij de multi-inzetbaarheid van rolluiken is dit ook gelijk ons meest verkochte product.

Bekijk snel ons aanbod:
Bekijk alle rolluiken

Screens
Zonwerend, strak en verduisterend; dat zijn de drie hoofdredenen dat mensen een screen aanschaffen. Het zorgt niet voor een totale verduistering en u kunt er van binnenuit nog licht doorheen kijken. Een strakke en mooie oplossing!

Bekijk snel ons aanbod:
Bekijk alle screens

Zonneschermen
Zit u ook vaak buiten? Dan is een zonnescherm een prachtige oplossing. Hier kunt u zowel binnen als buiten gebruik van maken. Daarnaast wordt u zicht naar buiten niet beperkt.

Bekijk snel ons aanbod:
Bekijk alle zonneschermen

Op zoek naar meer informatie
Bent u op zoek naar meer informatie omtrent het buiten houden van de warmte? Bekijk dan snel onze tips om de warmte buiten te houden.

Bekijk de tips

 

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2023 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden