Blijf geconcentreerd bij het thuiswerken

4 uitgelichte producten die u kunnen helpen

Blijf geconcentreerd bij het thuiswerken - 4 uitgelichte producten die u kunnen helpen
Home > Blog > Geconcentreerd thuis werken met JVS Zonwering

De pandemie is nog lang niet voorbij, ook al zijn er momenteel kleine versoepelingen mogelijk. Nu we al weer een geruime tijd onze werkzaamheden thuis moeten uitvoeren en het thuiswerken een nieuwe trend lijkt te worden, willen we het ons wel gemakkelijk maken.

Gebruik zonwering tegen de zon

Bijna elke weggebruiker heeft wel eens last gehad van laagstaande zon tijdens het autorijden. Men gebruikt dan middelen als een zonnebril of een zonneklep. Niet alleen tijdens het rijden kan de zon afleidend zijn, ook tijdens het thuiswerken. Het kan zorgen voor irritaties en afleiding. Om met een zonnebril achter uw laptop te zitten is ook geen oplossing, maar welke middelen helpen dan wel? JVS Zonwering biedt de oplossing.

Duo shades op maat

Een van de mogelijkheden is de aanschaf van duo shades. Deze zorgen ervoor dat het zonlicht grotendeels tegengehouden wordt, maar toch nog enige lichtstralen naar binnen laat. Dat is handig wanneer u te veel zonlicht ervaart, maar het niet te donker wilt maken in uw werkkamer.

Rolgordijnen laten plaatsen

Een andere oplossing is om rolgordijnen te (laten) plaatsen. Deze optie zorgt ervoor dat u kan blijven genieten van de zon door het gordijn opgerold te laten, maar wanneer u geen last wil hebben van de zonnestralen kunt u het gordijn gemakkelijk laten zakken. Zo kunt u zelf beslissen of u wel of geen zonlicht wilt toelaten.

Rolluiken aanschaffen

Om u nog een mogelijkheid te bieden, kunnen rolluiken geplaatst worden tegen de laagstaande zon. Dit zorgt ervoor dat niet alleen alle zonnestralen geblokt worden, ook raakt u minder snel afgeleid door de buitenomgeving. Tijdens het thuiswerken raakt men nou eenmaal sneller afgeleid. De rolluiken zorgen ook dat omringende geluiden gedempt worden, voor een optimale concentratie.

Plissé rolgordijnen voor bij u thuis

Niet alleen tegen de zonnestralen is dit product uitstekend, het zorgt ook voor meer privacy en decoratie in uw huis: een plissé rolgordijn. Ook bij deze optie kunt u zelf bepalen in hoeverre u het gordijn uitrolt of niet. Daarbij laat de plissé rolgordijn ook nog licht door, waardoor uw woning verlicht blijft.

Bestellen bij JVS Zonwering

Natuurlijk heeft JVS Zonwering nog veel meer artikelen in het assortiment. Neem eens een kijkje naar alle mogelijkheden! Alle producten kunnen aangepast worden naar uw wens. U berekent uw gepersonaliseerde prijs gemakkelijk via onze website. Ook heeft JVS Zonwering de optie om uw zonwering vakkundige in te meten en/of te monteren. Mocht u toch niet vinden wat u zoekt of heeft u vragen? Tijdens kantoortijden helpt een van onze deskundige medewerkers u graag.

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2023 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden