Home > Blog > Boomstamtafel

De Boomstamtafel een prachtig product dat altijd voor een uniek uitstraling zorgt. Want elke boomstamtafel heeft zijn eigen unieke uitstraling door de altijd afwijkende nerf.  

 

Boomstamtafel buiten

Onze boomstamtafels hebben een dikte van minimaal 5 centimeter tot soms wel 12 centimeter. Hierdoor is het ook mogelijk om de tafel in uw tuin neer te zetten en het te gebruiken als tuinset. Echter is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om de boomstamtafel binnen te gebruiken als eettafel als u dat wilt.

Boomstamtafel outlet

Door goede afspraken met onze leverancier is er sprake van hoge kortingen op diverse boomstamtafels. Er is dus sprake van een ware boomstamtafel outlet. Deze zijn op onze speciale webshop voor boomstamtafels eenvoudig te herkennen aan het blauwe driehoekje links onderin met de vermelding ‘’showroom deal’’.

Boomstamtafel salontafel

Bent u niet op zoeknaar een grote robuuste eettafel, maar op zoek bent naar een salontafel? Ook dan kunt u uw hard ophalen bij ons. Wij hebben diverse kleine, rond of rechte boomstamtafels en schijven. Hierbij kunt u zelf de tafelpoten bestellen en daarmee de hoogte bepalen van uw gloednieuwe boomstamtafel salontafel 

Afmetingen

Een van de belangrijkste eigenschappen bij het aanschaffen van een boomstamtafel is de afmeting. Wij hebben hierin diverse keuzes zo hebben we onder andere: 

  • Boomstamtafel 3 meter
  • Boomstamtafel 4 meter

Echter bieden wij nog veel meer maten aan ook bijvoorbeeld 305 centimeter, 310 centimeter etc. 

Dit om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met de perfecte maat boomstamtafel. 

Veel mensen zijn op zoek naar een boomstamtafel voor 6 personen of boomstamtafel voor 8 personen. Een maat is hier niet specifiek voor. Heeft u al stoelen meet dan op hoe breed de stoelen zijn en bepaal hoe lang de tafel moet worden (zorg ook voor wat tussenruimte tussen de stoelen) en kom bij ons een prachtige boomstamtafel uitzoeken. 

Hou bij het opmeten ook rekening met de (armleuning)hoogte, zodat de stoel ook onder de tafel kan. 

Boomstamtafel

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2023 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden