De roljaloezie

Wat is het precies en welke opties heb ik?

De roljaloezie - Wat is het precies en welke opties heb ik?
Home > Blog > De roljaloezie - Wat is het precies en welke opties heb ik?

U bent op zoek naar een product die de lichtstralen of het zicht verminderd, maar die tegelijkertijd ook aantrekkelijk eruit ziet en binnen uw eigen interieur past. Dan is een roljaloezie een goede optie! Maar waar begint u? Wat is een roljaloezie eigenlijk en welke opties heeft u?

Wat is een roljaloezie?

Een roljaloezie is een combinatie van jaloezieën en rolgordijnen, bestaande uit horizontale banen van een transparante en een dichte stof. Daarom wordt dit product ook vaak duo schade of duo rolgordijn genoemd. Door de samenstelling van de verschillende stoffen bepaalt u zelf hoeveel lichtinval u binnen laat. Met het door u gekozen bedieningssysteem kunt u de banen open of gesloten houden, waardoor uw huis altijd de perfecte lichtinval krijgt.

Ook kunt u voor meer privacy zorgen, doordat de transparante stof een doorkijkfunctie heeft. Dit zorgt ervoor dat u wel naar buiten kan kijken, maar er van buiten niet naar binnen gekeken kan worden.

Uit hoeveel verschillende kleuren heb ik de keuze?

De kleurkeuze verschilt per product, maar u kunt ervan uitgaan dan JVS Zonwering een breed aanbod aan kleuren en opties biedt. Zo kunt u zowel de kleur als het motief van de duo shades bepalen. Ook heeft u de keuze om de kleur van de kast te kiezen! Zo past uw roljaloezie altijd bij uw stijl.

Zit er verschil in de bedieningswijze?

Bij onze roljaloezieën heeft u keuze uit twee verschillende bedieningstypes: Handmatige bediening en elektrische bediening. Bij de handmatige bediening heeft de roljaloezie een kunststof of metalen bedieningskoord, waarmee u de duo shades met de hand kan verstellen. Kiest u voor een elektrische bediening, dan kunt u uw roljaloezieën met een afstandsbediening omhoog en omlaag bedienen.

Welke montagemogelijkheid past het best bij mij?

Voor duo shades heeft u 2 verschillende montage keuzes. De eerste is het (laten) monteren van de roljaloezieën tussen de muren of het kozijn. Op deze manier zijn de duo shades verwerkt in de muur of het kozijn, wat zorgt voor een mooie afwerking. Deze montagemogelijkheid wordt in de dag genoemd.

De tweede montagemogelijkheid is montage op de dag. Hier wordt gekozen voor montage op de muur of het kozijn. Het voordeel van deze installatiemogelijkheid is dat de roljaloezieën zo strak mogelijk tegen de muur of het kozijn geplaatst worden.

Breed aanbod bij JVS Zonwering!

Twijfelt u nog, of heeft u liever toch een normale jaloezie? Geen probleem! Ook daar heeft JVS Zonwering een scala aan verschillende producten, kleuren, materialen en personalisatiemogelijkheden. Kijk en vergelijk zelf! Heeft u vragen of zou u graag meer informatie willen krijgen? Aarzel dan niet en neem contact op met onze klantenservice.

Roljaloezie

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2023 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden