Home > Blog > Pergola zonwering

Bent u op zoek naar pergola zonwering voor in uw tuin? Naast onze veranda zonweringen hebben wij ook deze mooie oplossing in ons assortiment.

Een pergolazonwering is de ideale oplossing voor een brede tuin waarbij een zonnescherm niet breed genoeg is voor uw terras.

Pergola zonwering op maat gemaakt

Bij ons kunt u uw gewenste pergola zonwering volledig op maat laten maken. Dit houdt in dat de pergolazonwering speciaal voor u tot op de millimeter precies wordt gemaakt. Dat is wat u wilt voor uw zonwering, het zorgt niet alleen voor een strakke afwerking. Een op maat gemaakte pergolazonwering biedt daarnaast de optimale oplossing voor het creëren van een schaduwplek zoals u die voor ogen heeft. Wel heeft u vaak te maken met een minimale en maximale breedte en uitval afmetingen die mogelijk is bij de zonweringen.

Pergola zonwering doek

Voor de keuze van uw doek zit u bij ons goed.

Voor calafat pergola zonweringsdoek gebruiken we dickson zonweringsdoeken.

Dickson zonweringsdoeken

De Dickson zonweringsdoeken zorgen voor bescherming tegen de zon. En dus ook tegen UV-licht en warmte.

Daarnaast is er het doek op een unieke manier gemaakt waardoor het doek ook:

  •   Waterafstotend is.
  •   Water en vuil niet kunnen binnendringen in de stof.
  •   Bescherming biedt tegen weer en wind.

Bij de Dickson zonwering heeft u daarnaast keuze uit meer dan 100 verschillende doek kleuren.

Rainbow zonweringsdoeken

Deze worden gebruikt voor de regina en madeira.

Dit doek bestaat uit 100% geweven acryl. Daarnaast hebben de doeken een gewicht van ongeveer 310 gram per vierkante meter. Dit is behoorlijk dikke laag wat er voor zorgt dat:

  • Vochtbestendig
  • Rot- en schimmelvrij
  • Vet- en vuilafstotend
  • Bestand tegen weersinvloeden.

Bij de rainbow zonweringsdoeken heeft u keuze uit meer dan 100 verschillende kleuren.

Pergola zonwering elektrisch

De pergola zonweringen zijn elektrisch te bedienen. Hierdoor hoeft u zelf niet het zware scherm in en uit te draaien. Daarnaast zorgt een elektrische bediening dat het zonweringsdoek beter wordt opgerold.

Voor de elektrische bediening maken wij gebruik van Somfy motoren. Somfy is gespecialiseerd op het gebied van controllers en aandrijvingen voor garagedeuren, toegangspoorten en zonwering en daarmee dus een uitstekende keuze voor uw pergola zonwering.

Pergola aan huis

De pergola zonwering wordt aan uw huis vast gemonteerd. Hierdoor ontstaat een sterke en windvaste constructie. Een pergola aan uw huis geeft ook een mooie bijzondere look.

Montage/Bezorging aan huis

Wij leveren pergola zonwering tegen een voordelige meerprijs bij u thuis. Hierdoor hoeft u zelf niet te gaan sleuren met de grote pakketten. Dit is zeker lastig als u geen grote auto heeft of aanhangwagen. 

Daarnaast hebben wij ook diverse samenwerkingsverbanden met montagebedrijven, waardoor u uw net aangeschafte pergola zonwering kan laten opbouwen.

Onze pergolazonwering

Wij verkopen drie verschillende pergola zonweringen namelijk

  • De regina
  • De madeira
  • En de Calafat

Pergola zonwering prijs

De prijs van de pergola zonweringen lopen erg uiteen. Echter kunnen we u verzekeren dat onze pergola zonwering verkrijgbaar zijn voor een mooie voordelige prijs. Wij zijn namelijk de goedkoopste van de Benelux. Daarnaast is de pergola zonwering gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor er een product van topkwaliteit wordt geleverd. 

Hieronder hebben we de vanaf prijzen van onze zonwering. Afhankelijk van de afmeting van de pergola zonwering, de diverse onderdelen die u nog moet samenstellen en de persoonlijke wensen die u heeft kan de prijs iets hoger worden.

De calafat pergola zonwering

heeft een vanaf prijs van €2462.

Regina maatwerk pergola zonwering

heeft een vanaf prijs van €2624

Pergola zonwering

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2023 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden