Tips voor u in de lente!

Zonnestralen, insecten, pollen. U kunt ze allemaal buiten uw huis houden!

Tips voor u in de lente! - Zonnestralen, insecten, pollen. U kunt ze allemaal buiten uw huis houden!
Home > Blog > Tips voor u in de lente!

De lente: Het weer wordt warmer, de zon schijnt langer en de natuur leeft op. Dieren komen uit hun winterslaap, veel zoogdieren worden geboren en insecten komen weer in grote getalen tevoorschijn. Het is ook het seizoen van pollen. Bloeiende grassen en bomen produceren bij warm en zonnig weer veel stuifmeel. Hoewel dit een prachtig beeld van de natuur kan geven, krijgen velen last van hooikoorts.

''Een nieuwe lente, een nieuw geluid''

Pollengaas biedt u de oplossing

Bent u een van de velen die last heeft van hooikoorts? Overweeg dan eens om een hor(deur) met speciaal pollengaas aan te schaffen! Dit gaas is voorzien van een gepatenteerde coating, waardoor de pol zich hecht aan het gaas. Dit zorgt ervoor dat pollen uit de lucht gefilterd worden en uw huis niet binnendringen. Meer informatie over het pollengaas vindt u hier.

Ook insecten blijven buiten!

Een hor is niet alleen handig voor hooikoorts, maar ook om insecten buiten uw huis te houden! In de lente ontwaken muggen, vliegen, motten en wespen uit hun winterslaap. Grote kans dat u deze insecten terugvindt in uw huis. Zij kunnen niet alleen irritant zijn, maar ook gevaarlijk wanneer u gestoken wordt. Bekijk daarom snel welk hor het best bij u past, voor het te laat is!

Zonnige lentes? Zonwering!

Gemiddeld heeft de lente zo’n 540 uur aan zonuren. Maar door de klimaatveranderingen schijnt de zon vaker en langer. In 2020 werd het daarom ook de zonnigste lente ooit, met maar liefst 805 zonuren! Hiermee werd het vorige zonrecord verpulverd. Met meer zon, is het des te handiger om ervoor te zorgen dat u (binnen)zonwering tot uw beschikking heeft.

Zonnescherm personaliseren

Een van de opties om schaduw te creëren, is de aanschaf van een zonnescherm. De zonneschermen uit ons assortiment zijn voorzien van hoge kwaliteit, met waterafstotende doeken. U kunt het zonnescherm configureren naar wens: Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren voor de kast en het doek. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een handmatige bediening of een volledig elektrisch zonnescherm.

Binnenzonwering aanschaffen

Wilt u hinderlijke zonnestralen uit uw huis weren en/of de warmte buiten houden? Dan heeft u veel opties! U heeft de keuze uit rolgordijnen, duo shades, jaloezieën, lamellen en plisségordijnen. Neem eens een kijkje in ons assortiment en vergelijk welk product het best bij u en uw huis past!

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2023 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden