Lente uitbreiding! Update uw tuin

Tips om het maximale uit uw tuin te halen

Lente uitbreiding! Update uw tuin - Tips om het maximale uit uw tuin te halen
Home > Blog > Lente uitbreiding! Update uw tuin

Het mooie weer komt eraan! Nu het nog onzeker is of we op vakantie kunnen gaan, zou u er ook voor kunnen kiezen om uw tuin een update te geven. Op die manier geniet u niet alleen tijdens het mooie weer, maar het hele jaar door! Creëer een gezellige plek in uw tuin met de volgende producten.

Veranda op maat

Met dat mooie weer bent u natuurlijk graag buiten te vinden. Hoe handig is het dan om een terrasoverkapping in uw tuin te hebben staan? Deze zorgt niet alleen voor extra schaduw, het is ook een echte aanvulling aan uw huis. Ook zal de waarde van uw huis in de meeste gevallen stijgen na de aanschaf van een veranda. Het is dus een echte investering. Nu is de aankoop van een veranda op maat extra voordelig, door onze interessante actie van 5% korting!

Glaswanden tegen scherpe prijzen

U kunt uw terrasoverkapping bekleden met glaswanden. Er zijn tal van voordelen als u een veranda met glaswanden aankleedt. Zo kunt u kou, wind, regen en hagel buiten houden. Ook blijven insecten buiten uw overkapping! Zo kunt u blijven genieten van uw veranda! Ook onze glaswanden zijn extra afgeprijsd, met 10% extra kassakorting!

Heater veranda bestellen

Niet alleen met mooi weer kunt u genieten van uw veranda. Stoom uw terrasoverkapping daarom alvast klaar voor de koude avonden, door een veranda heater te instaleren! Op die manier kunt u gezellig buiten blijven zitten op uw loungeset, ook als het weer niet helemaal optimaal is!

Boomstamtafel personaliseren

Wilt u nog dat extra beetje sfeer toevoegen aan uw overkapping? Kies dan voor een boomstamtafel voor onder uw veranda. Dit unieke product wordt gemaakt van kwalitatief hoogstaand hout en is te personaliseren naar uw wensen! Zowel het blad als het onderstel kunnen naar voorkeur gemaakt worden. Als het allemaal weer mag, is deze tafel uiterst geschikt om met een aantal bezoekers aan te zitten!

Barbecue gezelligheid

Om het helemaal af te maken, hoort een barbecue er wel bij. Een barbecue staat garant voor goed eten en gezelligheid. De Kamado BBQ is er een met een imponerend uiterlijk en een keramische firebox. Deze barbecue is eenvoudig in gebruik en is volledig afsluitbaar. U kunt er veel mee doen: van grillen, tot roken en slow cooking. Bekijk snel ons aanbod barbecues!

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2023 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden