Altijd een dealer in de buurt

Dichtbij en door het hele land aanwezig!

Altijd een dealer in de buurt - Dichtbij en door het hele land aanwezig!
Home > Dealer in de buurt

Inmeten en/of monteren

Uw dealer dichtbij en door het hele land aanwezig!
JVS Zonwering heeft dealers door het hele land. Hierdoor kan bijna iedereen in Nederland profiteren van de professionele inmeet- en montageservice van onze dealers. Laat uw producten professioneel inmeten en / of monteren door één van onze dealers en bestel uw producten direct bij hem of haar. Wilt u weten welke dealer bij u in de buurt gevestigd is? Vul dan uw adres hieronder in en neem rechtstreeks contact op met de dealer bij u in de buurt.

Gekozen positie Dealer Dealer (buiten bereik)

Dealer worden?

Waarom moeilijk doen als het samen kan?
JVS Zonwering werkt samen met dealers in Nederland. Een unieke samenwerking waarbij uw kwaliteiten ons verder helpen en onze kwaliteiten u verder helpen. Een WIN-WIN situatie voor ons beiden dus, waarbij we gebruik maken van elkaars krachten! Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden van een dealerschap. Neemt u gerust contact met ons op, zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen, waarin wij, u onder het genot van een kop koffie of thee, bij kunnen praten over onze werkwijze, onze processen en laten wij u graag ons bedrijf zien.

Inmeten en/of monteren door JVS Zonwering is mogelijk in

  • Nederland: Op postcodes 4000 t/m 4099, 5200 t/m 5499 en 6500 t/m 6699.

Uitzonderingen & bijzonderheden

Zelf inmeten, maar laten monteren door een dealer of JVS Zonwering?
Let er op dat u de juiste maten bestelt. Zijn de maten toch incorrect bij plaatsing? Dan zijn eventuele extra vermaak- en voorrijkosten voor eigen rekening.

Na ontvangst van een akkoord op de offerte kan uw bestelling niet meer gewijzigd worden.
Uw bestelling wordt namelijk direct na akkoord aan onze leverancier(s) verzonden om de levertijd zo kort mogelijk te houden.

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden