Home > Alle informatie over het dealerschap

Omvangrijke Kansen met JVS Zonwering - Word Onze Dealer!

Introductie:

Met trots introduceren wij ons bedrijf, JVS Zonwering BV, en onze gerenommeerde merknamen in de zonweringsbranche. JVS Zonwering en de websites Rolluiken-Discount en Screens-Discount behoren tot de meest bekende en gerespecteerde merken in Nederland.

Wij zijn al vele jaren een gevestigde naam en hebben ons onderscheiden als experts in betaalbare maatwerk zonweringsoplossingen en onderdelen. Onze reputatie is gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Klanten vertrouwen op ons voor hun zonweringbehoeften, en nu bieden we u de kans om hier deel van uit te maken.

Voordelen:

Als JVS Zonwering-dealer profiteert u van:
    Kwalitatieve leads zonder enige kosten.
    De vrijheid om uw montagetarieven naar wens vast te stellen.
    Flexibiliteit om uw eigen productprijzen te bepalen met een marge op onze producten.
    Toegang tot ons uitgebreide assortiment zonweringsproducten.
    Ondersteuning van ons Nederlandstalige team.
    Korte levertijden voor een snelle klantenservice.
    De mogelijkheid tot betalen op rekening.

Maatwerk:

Uw succes is ons succes. Als dealer kunt u zich concentreren op uw klanten terwijl wij geheel kosteloos leads aanleveren. Wij promoten uw diensten op onze website en verwijzen klanten die producten willen laten inmeten en/of monteren of die een storing hebben in uw regio naar uw deskundige service.

Word een partner van JVS Zonwering en profiteer van onze optimaal ontwikkelde tools. Wij voorzien u van een exclusieve dealer login die geïntegreerd is op onze website. Deze login is volledig aanpasbaar met uw eigen logo en biedt u de mogelijkheid om moeiteloos offertes te genereren voor uw klanten. U kunt uw eigen montageprijzen en marges verwerken, waardoor u de controle behoudt over uw winstmarges.

Optioneel:

Mocht het Dealer-programma niet helemaal aansluiten bij uw behoeften, bieden we diverse Partner-programma's aan. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Contact:

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke ontmoeting in onze showroom/kantoor In Ravenstein. Onder het genot van een kop koffie kunnen we alle details nader toelichten.
Laten we samenwerken om uw succes te vergroten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van een partnerschap met JVS Zonwering.

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden