Diensten

Inmeten, monteren tot aan bezorging

Diensten - Inmeten, monteren tot aan bezorging
Home > Diensten

Wij helpen u graag een handje

Heeft u hulp nodig bij het inmeten en monteren of wilt u het product bij u thuis afgeleverd hebben? Wij helpen u graag! U kunt ten alle tijden gebruik maken van onze voordelige services ongeacht het product.

Vul uw gegevens in en laat uw producten inmeten

U kunt via onze website heel eenvoudig een inmeetafspraak aanvragen. Op het formulier vult u uw contactgegevens in met daarbij de in te meten producten. Na ontvangst neemt één van onze monteurs binnen 5 werkdagen contact met u op. De monteur zal dan samen met u kijken naar een geschikt moment om uw producten in te komen meten.

Via onderstaande knop komt u direct bij de pagina met het formulier om een inmeetafspraak te maken.

Montage

Wilt u graag de producten laten monteren door een van onze montagebedrijven? Dat is natuurlijk mogelijk!

Uw producten worden dan alvorens de montage afspraak aan u uitgeleverd. Dit kan per afhalen of per bezorging.

Het montagebedrijf neemt vervolgens binnen 5 werkdagen, nadat u de producten in ontvangst heeft genomen, contact met u op voor het maken van een montageafspraak. Elk montagebedrijf beheert haar eigen agenda. Hierop hebben wij geen invloed.

Let op! De volledige factuur dient bij het in ontvangst nemen van uw bestelling voldaan te zijn. Dit kan per PIN / Bankcontact of contant. (Voorkeur PIN / Bankcontact.) Op rekening of bij montage betalen is niet mogelijk.

Pas betalen bij levering

Wij vinden vertrouwen heel belangrijk en daarom betaalt u pas het gehele bedrag wanneer u het product ook daadwerkelijk in handen heeft. Of u nu het product afhaalt of laat bezorgen. De enige uitzondering in dit verhaal is het inmeten. Dit bedrag betaalt u direct na het inmeten. De elementkosten van het inmeten worden in mindering gebracht wanneer u er voor kiest om het aangekochte product te laten monteren.

Meer informatie

Aangezien de prijzen verschillen per productgroep wijzen wij u graag door naar de "diensten" pagina van de desbetreffende webshop. Selecteer via de onderstaande knop een product en u wordt doorgewezen naar de daarbij behorende webshop. Klik vervolgens op de "diensten" pagina om de actuele prijzen te zien.

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden