Home > Diensten > Montage
Let op! Momenteel bedraagt de wachttijd voor montage: ca. 10 - 12 weken i.v.m. seizoensdrukte.

Laten monteren door een montagebedrijf

Laat de montage over aan één van onze ervaren montagebedrijven, zo heeft u er geen zorgen over en weet u zeker dat het product op de juiste manier wordt gemonteerd.

Montage is mogelijk in

 • Nederland: Op postcodes 4000 t/m 4099, 4200 t/m 4299, 4900 t/m 5299, 5200 t/m 5699 en 6100 t/m 6699.

Montagetarieven

De tarieven van de montage van onze producten zijn afhankelijk van het door u gekozen product. Om de tarieven te bekijken gaat u naar de gewenste productwebsite via het productenoverzicht op jvszonwering.nl, vervolgens klikt u in het menu op het kopje "Montage".

Hoe gaan we te werk bij monteren?

Stappenplan monteren

 1. Na ontvangst van een akkoord op de offerte zullen uw producten besteld worden bij onze leverancier. Wijzigingen kunnen vanaf dat moment niet meer doorgevoerd worden.
 2. Zodra het product in het magazijn binnenkomt, zullen wij deze controleren en krijgt u bericht van ons dat de bestelling:
  A) Naar u wordt opgestuurd.
  B) Beschikbaar is om afgehaald te worden op ons adres.
 3. De volledige factuur dient u te betalen op het moment van levering of ophalen. Hierbij kunt u gebruikmaken van PIN / Bankcontact of contant. (Voorkeur PIN / Bankcontact.)
 4. Nadat u het product in ontvangst genomen heeft, zal het montagebedrijf binnen 5 werkdagen een montage afspraak met u maken.
  Het eerder inplannen van een montageafspraak is helaas niet mogelijk i.v.m. de controle of uw bestelling volledig en juist geleverd is. Elk montagebedrijf beheert haar eigen agenda. Hierop hebben wij geen invloed.
 5. Het montagebedrijf zal op de afgesproken datum en tijd bij u langs komen voor de montage. Indien er onverhoopt toch een wijziging in de afspraak gemaakt dient te worden, wordt u uiteraard hiervan op de hoogte gebracht.

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2023 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden