JVS Zonwering | Blogs

JVS Zonwering | Blogs
Home > JVS Zonwering | Blogpagina

Bent u op zoek naar professioneel advies, inspiratie en de nieuwste trends op het gebied van zonwering? Dan bent u hier aan het juiste adres! Het JVS Zonwering Blog is dé plek waar we u graag meenemen in de wereld van hoogwaardige zonweringoplossingen.

Met jarenlange ervaring in de branche en een passie voor stijlvolle en functionele zonwering, delen we graag onze kennis met u. Of u nu op zoek bent naar praktische tips voor het kiezen van de juiste zonwering voor uw woning, informatie wilt over de voordelen van specifieke typen zonwering, of gewoon wat inspiratie wilt opdoen, ons blog heeft het allemaal.

Dan bent u hier op het juiste adres! Klik hier boven op een onderwerp of scroll zelf langs alle blogs!

 

Nooit iets missen van JVS Zonwering? meld u aan voor de nieuwsbrief onder aan de pagina of volg ons op onze social media kanalen door op de knop beneden te klikken!

Rolluiken

Veiliger wonen, energie besparen en het aangename combineren

Wilt u veiliger wonen, energie besparen en het aangename combineren? Dan zijn rolluiken precies wat u zoekt! Rolluiken combineren een veilig gevoel en zal het energie verbruik doen dalen.

U kunt uw rolluik zelf samenstellen, de rolluiken kunnen uit meerdere kleuren bestaan. Alles wordt naar wens voor u speciaal geproduceerd.

Er zijn ook verschillende omkastingen mogelijk. Bij Heroal en Alutech rolluiken zijn de kastvormen, vierkant onder afgeschuind, ovaal of half ovaal mogelijk. Voor alle merken geldt de vierkante omkasting is standaard voor de overige geldt een kleine meerprijs.

website voor meer informatie: https://www.rolluiken-discount.nl/

Alle blogs over rolluiken:

Hoe kan u het beste geld besparen op (én met) uw zonwering?

Hoge energierekeningen, benzineprijzen die blijven stijgen en ook de boodschappen die steeds maar duurder worden. Iedereen heeft er tegenwoordig...

Alles over rolluiken isolatie in de zomer en winter

Het besparen van energie is niet alleen goed voor het milieu, maar het is ook goed voor uw eigen energierekening. Door het gebruik van zonwering en met name rolluiken kunt u veel energie besparen.

Screens

Weinig zicht naar binnen, isolerend en verduisterend

Simpel gezegd zijn screens vlak hangende doeken ter verduistering van ramen. Deze worden via geleiders en een verzwaarde onderlat op zijn plek gehouden. Een screen zorgt voor goede zonwering, maar behoud ook het zicht naar buiten. Screens zijn in de eerste instantie ontwikkeld en ingezet als zonwering voor grote projecten zoals scholen, overheidsgebouwen en kantoren.

Tegenwoordig zijn er meerdere type screens en worden ze net zo vaak ingezet als zonwering voor woonhuizen en appartementen.

Website voor meer informatie: https://www.screen-discount.nl/

Alle blogs over screens:

Screens zonwering als effectieve zonwering

Screens zonwering is een zonwering die aan de buitenkant van uw woning hangt en een goed alternatief is voor de duurdere rolluiken. Maar hoe gebruikt u deze zonwering het meest effectief? En welk prijskaartje hangt daar aan?

Binnenzonwering

Verschillende soorten, maten, kleuren en functies

Het maken van de keuze voor de meest geschikte binnenzonwering kan van diverse factoren afhangen. De locatie waar de binnenzonwering komt te hangen, het gewenste privacyniveau, lichtdoorlaatbaarheid, het design maar ook de bedieningsmogelijkheden.

Website voor meer informatie: https://www.binnenzonwering-discount.nl/

Alle blogs over binnenzonwering:

Veranda's

Extra ruimte buiten voor extra woonbeleving

In de warme zomerdagen is het altijd prettig om een vaste schaduwplek te hebben om lekker te eten of te relaxen. Zonder bescherming in de zon of binnen in huis is het vaak te warm, een veranda is de ideale oplossing om in terug te trekken tijdens deze warme zomerdagen. Daarnaast biedt het de tuinset inclusief eventuele kussens bescherming tegen de zon.

Alle blogs over veranda's:

Een veranda aan huis

Zit u graag buiten? Dan kunt u wel eens pech hebben in Nederland. Het wisselvallige weer blijft een veelvoorkomend probleem. Maar wist u dat er een oplossing is voor dit probleem?

Vloeren inspiratie

Vloeren zijn een essentieel onderdeel van ieder interieur. U gaat immers dagelijks gebruik maken van deze vloer. Daarom is het goed om te weten wat u precies wilt gaan leggen in uw woning. Een vloer moet een echte Eye-catcher zijn! Kiest u voor een PVC vloer? Of is laminaat toch meer uw ding? Dit is een lastige keuze, maar wij kunnen deze keuze iets makkelijker maken door u goed te informeren over de voordelen en nadelen van de verschillende vloeren. Zo kunt u uw woning helemaal pimpen naar eigen inzicht!

 

Welke vloer is het meest geschikt voor mijn woning?

Vloeren zijn een essentieel onderdeel van ieder interieur. U gaat immers dagelijks gebruik maken van deze vloer. Daarom is het goed om te weten wat u precies wilt gaan leggen in uw woning. Een vloer moet een echte Eye-catcher zijn! Kiest u voor een PVC vloer? Of is laminaat...

Douwes Dekker collectie bij JVS Zonwering

We hebben een uitgebreide collectie van verschillende soorten vloeren. Zo hebben wij PVC vloeren, PVC-HDF vloeren en laminaat vloeren in onze collectie. Deze vloeren hebben allemaal zo hun eigen voordelen en nadelen. Het is dus van belang dat je de juiste vloer kiest voor uw woning...

Algemene informatie, Onderhoud en tips

Lees hier algemene informatie over uw zonwering. Van het onderhoud van uw zonwering tot het leren over de pluspunten van zonwering met warm weer. Klik op een van de links en leer meer over de verschillende onderwerpen.

Alle blogs over algemene zaken en onderhoud:

Vier tips om de warmte buiten te houden

Wat te doen in deze hitte? Hoe kunt u uw woning zo koel mogelijk houden tijdens deze zomerse en warme dagen.....

Alles wat u moet weten over Somfy RTS en Somfy IO

Somfy is een Frans bedrijf dat in 1969 begon met het innoveren van de motoren van zonweringen. Nu is het uitgegroeid tot een van de...

Global Shading Day

Op 21 maart 2023 lanceert ES-SO de eerste Global Shading Day om het publiek en internationale beleidsmakers te informeren over de voordelen van zonwering


Een echte suar boomstamtafel bij boomstamtafel-discount.nl!

Je ziet hem steeds vaker bij mensen in de huiskamer en onder de veranda staan: de boomstamtafel. Deze tafels hebben een prachtige uitstraling en zijn uniek in hun soort.

End Of Summer

Terwijl de dagen korter worden en de avonden langzaam afkoelen, is het tijd om onze geliefde zomer te koesteren voordat de herfst begint.


U heeft het einde bereikt van onze blog pagina. Heeft u toch nog meer vragen over een specifiek product? Kies dan helemaal onder aan de pagina voor de website van dat product en lees meer.

Ook heeft u de optie om een showroom afspraak in te plannen voordat u een product gaat aanschaffen. U krijgt dan professioneel advies van een van onze collega's over de producten. Een afspraak inplannen doet u door beneden op de knop te drukken en uw gegevens in te vullen.

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2023 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden