Hoe kunt u het beste geld besparen op (én met) uw zonwering?

Hoe kunt u het beste geld besparen op (én met) uw zonwering?
Home > JVS Zonwering | Blogpagina > Hoe kunt u het beste geld besparen op (én met) uw zonwering?

Hoe kunt u het beste geld besparen op (én met) uw zonwering?

Hoge energierekeningen, benzineprijzen die blijven stijgen en ook de boodschappen die steeds maar duurder worden. Iedereen heeft er tegenwoordig mee te maken. Hierdoor gaan we geld besparen en kiezen we misschien het goedkopere product in plaats van het product met de hoogste kwaliteit. Maar wist u dat deze keuze helemaal niet gemaakt hoeft te worden bij het aanschaffen van uw zonwering bij ons?

Zonweringen
Wij van JVS Zonwering staan voor scherpe prijzen. Bent u op zoek naar een zonnescherm? Of zijn rolluiken toch een betere toevoeging aan uw huis? Bij JVS Zonwering is alles mogelijk. Maar hoe kan u het beste geld besparen op uw zonwering? Dat is eigenlijk vrij simpel! Na het lezen van deze tekst weet u alles over de bespaarmogelijkheden van onze zonweringen.

Geld besparen met uw zonwering
Na het aanschaffen van een zonwering kunt u nog steeds voordeel halen uit uw zonwering. Zo houdt de zonwering de zon buiten, maar heeft het ook voordeel op uw portemonnee. In de wintermaanden zorgt de zonwering voor een isolerende laag tussen het raam en de zonwering en verliest u minder warmte door uw ramen. In de zomer werkt het net andersom, dan komt er geen hitte naar binnen door deze isolatielaag. Uw zonwering is dus niet alleen maar een scherm om de zon tegen te gaan, maar ook een investering in de toekomst. U kunt per jaar tot 20% besparen op uw energierekening. Dit getal verschilt natuurlijk per huishouden, maar het is nog steeds iets om over na te denken.

Uitverkoop
Zoals eerder aangegeven staat JVS Zonwering voor scherpe prijzen, maar we kunnen het nog mooier maken. In onze uitverkoop kunt u nu zonweringen vinden voor een nog scherpere prijs! En het mooiste is dat u nog steeds kwaliteit geleverd krijgt! Dus heeft u behoefte aan een zonwering en wilt u geld besparen? Ga dan snel naar https://www.jvszonwering.nl/acties/uitverkoop/

Beste zonweringen voor het besparen op uw energierekening
De volgende soorten zonweringen werken het hele jaar door het beste voor het besparen op uw energierekening.

- Rolluiken: Rolluiken kunnen met koud weer de kou buiten houden om het binnen warm te houden en met warm weer de kou binnenhouden zodat u minder hoeft te koelen binnen. Perfect om dus het hele jaar door te gebruiken. Rolluiken zijn ook de beste manier om geld te besparen, omdat ze (samen met screens) het hele raam bedekken.

- Markiezen: Deze schermen zijn niet zo effectief als de rolluiken omdat ze maar een deel van het raam afdekken. Wel kunnen ze nog steeds de zon en wat warmte tegenhouden.

- Screens: Ook met screens kunt u besparen op uw rekening, maar werken eigenlijk alleen maar tegen de warmte.
  Screens bedekken het hele raam en filteren het zonlicht zodat u niet de hele dag de volle zon in uw huis heeft. Zo verkoelt uw huis sneller en hoeft u minder airco's te laten draaien.

Dus hoe bespaart u nu het meeste?
Om nog even duidelijk te maken waarom zonweringen geld besparen is hier een samenvatting. In de winter zorgt een zonwering voor meer warmtebehoud in huis. Hierdoor kan uw verwarming een aantal graden naar beneden en bespaart u op uw energierekening. In de zomer zorgt een zonwering voor minder warmte in huis waardoor u minder apparaten nodig heeft in huis om het huis te verkoelen. De zonweringen van JVS Zonwering zijn even scherp geprijsd als sommige tweedehands zonweringen. Kijk voor deze scherpe deals op https://www.jvszonwering.nl/acties/uitverkoop/


Neem contact met ons op
Heeft u interesse in de zonweringen van JVS Zonwering? Dan zien wij u graag terug op onze website of in onze showroom. Wilt u een kijkje nemen in onze showroom? Maak dan een afspraak op onze website! Heeft u al zonweringen hangen van ons? Waarom verteld u niet over uw ervaring? Laat van u horen door een review achter te laten op Google reviews of op Trustpilot. Zo komen anderen ook te weten over uw ervaring met JVS Zonwering.

Ontvang het laatste nieuws over JVS Zonwering door u aan te melden voor de nieuwsbrief of ons te volgen op onze social media!

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden