Home > JVS Zonwering | Blogpagina > Global Shading Day

Global Shading Day

Op 21 maart 2023 lanceert ES-SO de eerste Global Shading Day om het publiek en internationale beleidsmakers te informeren over de voordelen van zonwering voor mens, milieu en economie en ook JVS Zonwering wilt u graag informeren over de voordelen van zonweringen.


Zonwering verhoogt het welzijn, bespaart geld en is duurzaam.
Het klimaat op aarde verandert, het aantal hittegolven en hittegerelateerde sterfgevallen neemt toe. Uit onderzoek blijkt dat efficiënte zonwering voorkomt dat de temperatuur in huizen en op werkplekken te sterk stijgt. Met verstelbare zonwering kunnen we ook de hoeveelheid daglicht regelen, wat ons gelukkig maakt, en ons helpt om ons te concentreren en te functioneren zonder ondraaglijke lichtschitteringen.


Door een ruimte te koelen met zonwering wordt de vraag naar airconditioning aanzienlijk verminderd, wat voordelen oplevert voor economie en milieu. Door verminderde kunstmatige luchtkoeling en verlichting worden de energiekosten verlaagd. Airconditioning is bovendien een bewezen veroorzaker van CO2-uitstoot en toename van broeikasgassen.
Dynamische of ‘smart’ zonwering wordt geïntegreerd in het gebouwbeheersysteem en kan warmte en belichting op intelligente wijze regelen voor optimale energie-efficiëntie.


Wat kunt u doen voor Global Shading Day?
Global Shading Day is het moment waarop we moeten gaan nadenken over onze zonweringoplossingen. Zorgen ze voor comfortabele leefruimten, helpen ze het milieu en besparen ze geld?


Door contact op te nemen met een deskundige op het gebied van zonwering kunnen meer woningen en werkplekken worden uitgerust met zonweringsystemen die de bewoners, de eigenaren en uiteindelijk ook de planeet ten goede komen.

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2023 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden