Home > JVS Zonwering | Blogpagina > Screens zonwering als effectieve zonwering

Screens zonwering

Screens zonwering is een zonwering die aan de buitenkant van uw woning hangt en een goed alternatief is voor de duurdere rolluiken. Maar hoe gebruikt u deze zonwering het meest effectief? En welk prijskaartje hangt daar aan? Lees verder en al uw vragen over screens worden beantwoord. Is dit niet het geval? Neem dan contact op via de mail.

Verschillende screens


De screens zonwering bij JVS Zonwering zijn verkrijgbaar in een aantal varianten. Deze hebben allemaal verschillende functies, uitstralingen en eigenschappen. Dus welke past het beste bij uw huis?

Reguliere screen: Een goede keuze bij een beperkt budget. Het beschermt tegen de zon, maar is niet geschikt voor bescherming tegen wind en insecten.

Ritsscreen: Dit screen wordt vast geritst in de geleiders waardoor hij steviger is. Ook komt er minder wind en insecten langs het doek. Prijstechnisch een stukje duurder dan het reguliere screen.

Universeel ritsscreen: Hetzelfde als een normaal ritsscreen, maar hij kan grotere overspanningen aan.

Smart ritsscreen: Een screen om in te zetten wanneer er beperkte ruimte beschikbaar is. De onderlijst verdwijnt in de kast waardoor ruimte bespaart wordt.

Lockscreens: Het enigste model screen dat horizontaal toegepast kan worden. Kies altijd voor een lockscreen bij horizontale ramen.

 

Voor verdere informatie over deze screens kunt u gaan naar:

De verschillende doeken voor de screens


Screens zijn zonweringen die gebruik maken van screendoeken om hun zonwerende functie te krijgen. Deze doeken zijn in verschillende kleuren te krijgen, maar ook met verschillende functies. Hier een lijst met de verschillen in doeken.

Soltis: Soltis heeft zonweringsdoeken die gemaakt zijn van polyester wat omhuld is met PVC. Deze doeken hebben een doorlaatbaarheid van 8% of 18% van de directe zonnestralen. Deze doeken hebben uitstekende ventilatie, bescherming tegen UV Stralen en zijn vuilafstotend waardoor de doeken langer meegaan.

Helio / Copaco / Mermet: Deze merken leveren allemaal ongeveer dezelfde doeken met wat kleine verschillen. Ze hebben een doorlaatbaarheid van 16%, hebben dezelfde functies als de Soltis doeken, maar zijn in tegenstelling van Soltis gemaakt van Glasvezel en is omhuld met PVC. Ook zijn de doeken tweekleurig verkrijgbaar.

Soltis Blackout: Deze doeken zijn ook van het merk Soltis, maar hebben een groot verschil met de normale Soltis doeken. De blackout variant heeft namelijk een doorlaatbaarheid van 0%, is gemaakt van Polyesterdraden en is omhuld met PVC.

Sommige doeken kunnen niet samengesteld worden met de verschillende soorten screens. Voor meer informatie over het samenstellen van uw screen kunt u verwijzen naar onze website:

De voordelen van screens


Screens zijn een zonwering voor aan de buitenkant van uw woning. U plaatst het screen op de gevel of in de dag en geniet zo van de voordelen. Een aantal voordelen die u kunt verwachten van uw screens als buitenzonwering zijn:


- U houdt de warmte (tot ongeveer 90%) van de zon buiten;
- Screens zijn goedkoop en de prijzen verschillen veel waardoor screens voor iedereen betaalbaar kan zijn;
- Screendoeken zijn in verschillende kleuren en maten beschikbaar;
- U heeft de optie om uw screen aan te sluiten op uw smart home applicatie;
- Screens hebben een isolerende werking;
- Een ritsscreen met verduisteringsdoek kan eventueel gebruikt worden als verduistering van bijvoorbeeld de slaapkamer.

JVS Zonwering


Heeft u genoeg gehoord na het lezen van deze tekst en bent u helemaal enthousiast geworden van de screens bij JVS Zonwering? Neem dan nu contact op of maak een afspraak en kom gewoon langs in de JVS Zonwering showroom!

En wilt u niks missen over nieuwe deals en nieuwtjes van JVS Zonwering? Volg ons dan op onze socials of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via de mail en we zullen u zo snel mogelijk proberen te helpen.

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden