Home > JVS Zonwering | Blogpagina > Solar producten

De Toekomst van Zonwering: Onze Solar Producten

Bij JVS Zonwering zijn we voortdurend bezig met innovaties op het gebied van zonwering, en een van onze meest belangrijkste ontwikkelingen is de integratie van zonne-energie in onze producten. We zijn verheugd om ons assortiment van solar rolluiken en screens aan te bieden, die niet alleen duurzaamheid bevorderen, maar ook jouw wooncomfort verbeteren.

De Kracht van Solar Energie

Solar producten zijn een slimme en milieuvriendelijke keuze voor jouw huis. Deze innovatieve systemen zijn uitgerust met geïntegreerde zonnepanelen, die zonne-energie opvangen en omzetten in elektriciteit. Deze groene energiebron stelt de motoren van onze screens en rolluiken in staat om soepel en efficiënt te functioneren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge energierekeningen. Bij het samenstellen van een rolluik of een screen heeft u de keuze om te kiezen voor één van onze solar motoren. Deze motoren worden geleverd samen met het zonnepaneel. Het zonnepaneel wordt op uw kast gemonteerd en laadt zo de accu in de motor op. Hierdoor hoeft u niet naar binnen te boren en is de montage een stuk gemakkelijker. Er is niet eens een verbinding nodig met het netstroom!

Duurzaam en Efficiënt

Onze solar rolluiken en screens bieden niet alleen energie-efficiëntie, maar ook duurzaamheid. Ze verminderen het energieverbruik van je huis en dragen bij aan een vermindering van je ecologische voetafdruk. Bovendien hebben ze een isolerende werking, waardoor je huis koeler blijft in de zomer en warmer in de winter. Dit vertaalt zich niet alleen in een comfortabeler binnenklimaat, maar ook in besparingen op je verwarmings- en koelingskosten. Een echte win-win situatie!

Gemak en Veiligheid

Onze solar producten bieden ultiem gemak. Ze zijn volledig draadloos, wat betekent dat er geen bekabeling of elektrische aansluiting nodig is. Dit maakt de installatie snel en eenvoudig. Bovendien zijn ze voorzien van handige afstandsbedieningen of zelfs geautomatiseerde timers, zodat je jouw rolluiken en screens kunt bedienen op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze rolluiken bieden extra bescherming tegen inbraak en ongewenst bezoek. Met solar rolluiken voel je je veilig en comfortabel in je eigen huis.

Ontdek de Voordelen van Solar

Bij JVS Zonwering zijn we trots op onze solar producten en de voordelen die ze bieden. Ze zijn een investering in een duurzame toekomst, waarin je kunt genieten van comfort en energiebesparing. Wil je meer weten over onze solar motoren voor rolluiken en screens, neem dan gerust contact met ons op. We delen graag meer informatie en helpen je bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw huis.

 

Bekijk hier de solar producten:

Solar rolluiken

Solar rolluiken zijn een vernieuwde en innovatieve soort rolluik op zonne-energie die compleet draadloos te monteren is aan uw woning. Door een zonnepaneel dat u monteert op uw voorkap heeft u geen aansluiting nodig op het netstroom, waardoor u geen energiekosten heeft met deze rolluiken. Door de isolerende werking van rolluiken bespaart u nog eens extra op uw energierekening. Solar rolluiken voegen een extra 10% tot 40% extra isoleerwaarde toe aan uw woning. Deze Solar rolluiken worden bestuurd met onze DD afstandsbedieningen.

Solar screens

Solar screens zijn een vernieuwde en innovatieve soort screen op zonne-energie die compleet draadloos te monteren is aan uw woning. Door een zonnepaneel dat u monteert op uw voorkap heeft u geen aansluiting nodig op het netstroom, waardoor u geen energiekosten heeft met deze screens. Deze Solar screens worden bestuurd met onze DD afstandsbedieningen.

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden