Home > JVS Zonwering | Blogpagina > Zonweringtrends voor 2024

Zonweringtrends voor 2024

Zonwering is een belangrijk onderdeel van het wooncomfort en de uitstraling van je huis. Maar welke zonwering past het beste bij jouw wensen en stijl? In deze blog bespreken we de zonweringtrends voor 2024, die je kunt vinden bij JVS Zonwering, de specialist in maatwerk zonwering.

Zonwering zonder te boren
Een van de grootste voordelen van zonwering is dat het je helpt om energie te besparen, door de warmte buiten te houden in de zomer en binnen te houden in de winter. Maar hoe zit het met de montage van zonwering? Moet je daarvoor gaten boren in je kozijnen of muren? Gelukkig niet! Bij JVS Zonwering kun je kiezen voor zonwering zonder te boren, die eenvoudig en snel te bevestigen is met speciale klemmen of magneetstrips. Zo kun je genieten van zonwering zonder schade aan je huis te veroorzaken.

Duurzaamheid
Duurzaamheid is een belangrijk thema voor veel mensen, en dat geldt ook voor zonwering. Bij JVS Zonwering vind je zonwering die gemaakt is van duurzame materialen, zoals gerecycled polyester, bamboe of hout. Deze materialen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook sterk, slijtvast en kleurvast. Bovendien zijn ze makkelijk te reinigen en te onderhouden. Zo kun je lang plezier hebben van je zonwering, terwijl je ook een steentje bijdraagt aan een beter milieu.

Solar zonwering
Een andere trend op het gebied van zonwering is solar zonwering. Dit is zonwering die werkt op zonne-energie, waardoor je geen stroomaansluiting nodig hebt. Solar zonwering is ideaal voor plekken waar geen elektriciteit beschikbaar is, zoals dakkapellen, serres of tuinhuisjes. Solar zonwering is ook erg handig, want je kunt het bedienen met een afstandsbediening of een app op je smartphone. Zo kun je altijd de gewenste lichtinval en privacy regelen, zonder gedoe met snoeren of batterijen.

Maatwerk
Tot slot is maatwerk een trend die nooit uit de mode raakt. Bij JVS Zonwering kun je terecht voor zonwering op maat, die perfect past bij jouw ramen en deuren. Of je nu kiest voor rolgordijnen, jaloezieën, plisségordijnen of rolluiken, bij JVS Zonwering wordt alles op maat gemaakt, in de kleur en het materiaal die jij wilt. Zo krijg je een unieke en persoonlijke uitstraling in je huis, die helemaal aansluit bij jouw smaak en interieur.


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor zonwering in jouw huis? Neem dan contact op met JVS Zonwering, of kom langs in onze showroom. Wij adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw situatie, en maken een vrijblijvende offerte op maat. Bij JVS Zonwering vind je de zonwering die bij jou past!

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden