Home > JVS Zonwering | Blogpagina > Een veranda aan huis

Een veranda aan huis

Zit u graag buiten? Dan kunt u wel eens pech hebben in Nederland. Het wisselvallige weer blijft een veelvoorkomend probleem. Maar wist u dat er een oplossing is voor dit probleem? U kunt namelijk een veranda aan huis plaatsen en dit zo oplossen. Met een veranda creëert u namelijk een extra buitenruimte waar u ook tijdens slechter weer kunt genieten van de buitenlucht. Dit neemt natuurlijk niet weg dat het er wel nog gewoon koud is, maar ook daar kan iets tegen gedaan worden. Maar daar leest u verderop in dit blog meer over.

Wat is een veranda?

Een veranda is een verlengstuk voor aan uw huis. Het is een extra buitenruimte die u creëert. Bij een veranda kunt u denken aan een dak op staanders. Een van de andere voordelen van een veranda is dat het de waarde van uw huis kan verhogen. Het creëert extra woonruimte en voegt esthetische waarde toe aan de woning. Een veranda is ook een geweldige manier om de buitenruimte te vergroten en uw tuin of terras te integreren met uw huis. U kunt er planten neerzetten, buitenmeubilair plaatsen en zelfs een buitenkeuken installeren om te genieten van een zomerse barbecue met vrienden en familie. En dit allemaal zonder gestoord te worden door regen of wind.

Verschillende soorten

In de webshop van Veranda-discount heeft u keuze uit verschillende types en maten veranda’s. Deze verschillende veranda’s hebben allemaal dezelfde functionaliteiten maar zijn toch wat anders. Zo heeft u bij deze diverse veranda’s de keuze uit verschillende kleuren, maten, goten, glaswanden, daken en achterwanden. Ook wijken de afmetingen per model veranda af. Sommige modellen krijgen een extra paal ter ondersteuning bij een bepaalde breedte en andere types kunnen met een versterkte goot worden geleverd waardoor u geen staander in het midden heeft wat uw uitzicht of doorloop belemmert. Ook zijn er veranda’s beschikbaar in standaard maten waardoor u een goedkope veranda kan samenstellen. Wilt u de veranda laten plaatsen door een montagebedrijf? Dit is in veel gevallen mogelijk! Bekijk de mogelijkheden op onze website!

 

Binnen de veranda’s zijn er een aantal verschillende modellen verkrijgbaar. U kunt kiezen uit de:

Nebbiolo
Bosco
Giallo
Ribolla
Pigato
Veranda SR
Corvina
Lameloverkapping

Andere opties

Ook heeft u keuzes om de veranda nog verder uit te breiden zodat u hem helemaal naar wens kunt maken. Zo kunt u uitbreiden met:

- Glazen schuifwanden
Een glazen schuifwand is een mooie toevoeging aan uw veranda. Glazen schuifwanden houden weer en wind buiten en zorgen ervoor dat u optimaal kan kunt genieten van uw veranda en toch zicht naar buiten blijft houden.

- Screens
Screens zijn als zonwering een perfecte toevoeging voor uw veranda. Een screen reflecteert 90% van de zon en houdt ook insecten tegen. Het enigste enige nadeel van een screen is dat hij niet alle wind tegen kan houden.

- Verandazonwering
Ook is er speciale zonwering voor uw verandadak. Door deze zonwering houdt u de zon buiten en zorgt u dat er niet te veel warmte naar binnen of naar buiten gaat.

Speciale verandazonwering

Bij het aanschaffen van een veranda moet u ook denken over zonwering. Zoals hierboven aangegeven kunt u ervoor kiezen om speciale verandazonwering toe te voegen aan uw veranda. Bij dit product kunt u kiezen om de zonwering buiten de veranda of binnen de veranda te hangen. onder uw veranda te plaatsen of bovenop uw veranda te plaatsen. Dit heeft allebei zijn voordelen en nadelen.


Voordelen en nadelen voor boven het dak:

  • Betere warmte reductie
  • Dak & frame van de overkapping blijven beter beschermt tegen weersinvloeden
  • Kan groter zijn dan de overkapping, voor extra schaduw aan de buitenzijde
  • Meer zichtbaar van buitenaf

Voordelen en nadelen voor onder het dak:

  • Het doek van de zonwering blijft beschermt tegen weersinvloeden van buitenaf, zoals regen
  • Mooi weggewerkt en niet tot nauwelijks zichtbaar van buitenaf
  • Dak & frame van de overkapping zijn niet extra beschermt tegen weersinvloeden
  • Maximale breedte van de binnenkant van de overkapping, is ook de maximale breedte van het zonnescherm

Kortom, een veranda is een geweldige investering voor uw huis en biedt vele voordelen. Het biedt extra woonruimte, verhoogt de waarde van het huis en creëert een comfortabele, beschutte ruimte om te ontspannen, werken of spelen.

Sfeer creëren binnen uw veranda

Zoals al eerder aangegeven is een veranda geen aanbouw. Dit betekend dat u niet warm binnen zult zitten als het buiten koud is. Maar hier kan iets aan gedaan worden. Bij Veranda discount koopt u ook accessoires voor uw veranda. Zo kunt u lekker warm zitten met een heater, kunt u muziek afspelen met een aantal speakers of plaatst u LED-verlichting in uw veranda. De keuze is geheel aan u! Wilt u uw veranda laten plaatsen? Neem dan contact op met een van onze dealers en informeer naar de mogelijkheden.

Interesse?

Heeft u interesse in een veranda? Of heeft u al een veranda maar nog geen verandazonwering? Dan bent u aan het juiste adres! Klik op de knoppen hieronder en kies uw gewenste product!

Niets missen

En wilt u niets missen over JVS Zonwering? Meld u dan, net als tienduizend anderen, aan voor de nieuwsbrief! Of volg ons gewoon op uw favoriete social media voor wekelijkse updates.

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden