De veelzijdigheid van zonneschermen

De veelzijdigheid van zonneschermen
Home > JVS Zonwering | Blogpagina > De veelzijdigheid van zonneschermen

Zonneschermen zijn, zoals de naam al verklapt, schermen voor tegen de zon. Een zonnescherm wordt bevestigd aan de buitenzijde van uw huis bijvoorbeeld aan de terraszijde, of boven een raam en zorgt ervoor dat u comfortabel buiten kunt zitten in de schaduw, of voorkomt overmatige lichtinval in huis. De doeken van de zonneschermen zijn voornamelijk gemaakt van acryl, zijn waterafstotend en beschermen tegen UV straling. De zonneschermen van JVS Zonwering kunnen handmatig of met behulp van een elektromotor worden opgehaald of neergelaten. Wilt u weten welk zonnescherm het beste past bij uw wensen? Lees dan verder en kom het te weten!

Zonwering
Bij JVS Zonwering hebben we een aantal verschillende zonneschermen verkrijgbaar die allemaal net anders functioneren. Een knikarmscherm is het beste als zonwering voor uw terras of balkon. Een uitvalscherm wordt gebruikt voor ramen waar geen doorloop is en markiezen zijn het meest bruikbaar voor ramen waar de zon via de zijkant ook naar binnen kan schijnen. Deze verschillen in de zonneschermen betekent ook dat u voor ieder scenario een zonnescherm kunt inzetten. Zo heeft u altijd schaduw en kunt u tijdens de zomer lekker buiten zitten.

Knikarmscherm


Het knikarmscherm is het meest verkochte zonnescherm bij JVS Zonwering. Dit is niet alleen door de hoge kwaliteit en de lage prijs, maar een knikarmscherm is als zonnescherm zeer effectief en praktisch. Dit zonnescherm is praktisch omdat hij zorgt voor een vrije doorloop naar uw terras of balkon en hij voorziet ook schaduw op uw terras of balkon en aan de binnenzijde van uw woning waar het knikarmscherm hangt.

Uw knikarmscherm heeft een aantal opties als het gaat om de afwerking van het scherm, de kleuren, de doeken en de bedieningsmogelijkheden.

U heeft keuze uit de volgende afwerkingen:

- Open casettes
De achterzijde van de cassette geopend en sluit de voorlijst tegen het doek. Wanneer er geen regen of water bij de cassette van het scherm in de buurt komt, is dit de meest voordelige optie.
- Semi gesloten cassettes
De achterzijde van de cassette geopend en de voorlijst sluit tegen de kap van het zonnescherm. Komt er alleen regen of water van de voorkant tegen de cassette van het zonnescherm? Dan kunt u kiezen voor een semi gesloten cassette scherm i.p.v. een gesloten cassette.
- Gesloten cassettes
De achterzijde van de cassette gesloten en de voorlijst sluit tegen de kap van het zonnescherm. Hierdoor is dit de meest beschermende cassette optie, een zonnescherm met deze cassette kan tegen bijna alle weersomstandigheden.

Minimale Breedte:Maximale Breedte:
2200mm6000mm
Minimale uitval:Maximale Uitval:
2000mm4000mm

Uitvalscherm
Een uitvalscherm ziet er bijna hetzelfde uit als een knikarmscherm, maar er is een groot verschil in functionaliteit. Een uitvalscherm wordt namelijk meer gebruikt om schaduw binnen te creëren. Dit wordt gerealiseerd doordat een uitvalscherm ver uitgerold kan worden en een grotere uitvalshoek heeft waardoor ook een laagstaande zon geblokkeerd kan worden. Het nadeel van het uitvalscherm is dat je hierdoor wel je vrije doorloop verliest. Het uitvalscherm wordt daardoor ook alleen aangeraden bij ramen waar geen doorloop nodig is.
Ook bij uitvalschermen heeft u meerdere opties. Zo kunt u kiezen voor verschillende armen, bedieningsmogelijkheden, doeken en modellen. Het verschil tussen de modellen is de maximale breedte en uitval van het scherm.

De twee modellen die wij aanbieden zijn:

Carre 95:

Minimale Breedte:Maximale Breedte:
801mm4000mm
Minimale uitval:Maximale Uitval:
800mm1150mm

Carre 110:

Minimale Breedte:Maximale Breedte:
1000mm7000mm
Minimale uitval:Maximale Uitval:
800mm1500mm

Markies

Een markies is een van de meest traditionele zonweringen is ons assortiment. Het voordeel van een markies is dat deze ook aan de zijkant gesloten is en dus de zon ook daar tegenhoudt. In ons assortiment hebben we een aantal verschillende soorten markiezen. Ook bij deze zonneschermen heeft u weer keuze uit verschillende doeken, kleuren en bedieningsmogelijkheden. Markiezen zijn extra mooi aan oudere huizen of boerderijen of aan een winkelpand met het logo bedrukt op het doek.

Minimale Breedte:Maximale Breedte:
501mm7000mm
Minimale uitval:Maximale Uitval:
800mm2000mm

JVS Zonwering
Heeft u interesse in een van onze zonneschermen na het lezen van deze tekst? Klik dan hier om de zonneschermen in detail te bekijken:


En wilt u niks missen van JVS zonwering? Schrijf u nu, net als 10000 mensen voor u, in voor onze nieuwsbrief en ontvang om de maand geweldige deals en nieuwtjes over JVS Zonwering. Of volg ons op social media om iedere week updates te ontvangen over JVS Zonwering.

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden