Home > Over ons

Over ons

Wie is JVS zonwering en waar staan wij voor?

Zonwering voor een scherpe prijs?

Bent u op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda’s, rolpoorten of een ander soort zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!

Een jong en dynamisch bedrijf

JVS Zonwering is een jong en dynamisch bedrijf en bestaat sinds 2009. Wij leveren allerlei hoogwaardige en kwalitatieve zonweringsproducten voor de laagste prijzen en we doen dit voor de Nederlandse en Belgische consument.

Waarom bestaat jvszonwering.nl?

Ons bestaansrecht danken wij aan goede kwalitatieve zonweringsproducten tegen de laagste internetprijzen. Vele tevreden klanten gingen u al voor. Behalve de scherpe prijzen bieden we ook een aantal services zoals inmeten, nameten en montage. Bezorgen doen we in Nederland en België.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten maar heeft u nog een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via:

contact
 

Showroom

In onze showroom hebben wij de mogelijkheid om producten aan u te demonstreren. Wij voorzien u van deskundig advies en zo bent u er van verzekerd dat wij u de beste producten tegen de laagste prijs bieden!

showroom
 

Prijzen en verzendkosten

Bij het samenstellen van deze website hebben wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd. Voor eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die afkomstig is van onze website, sluiten wij iedere aansprakelijkheid uit, ontstaan door onjuistheden, onvolledigheden of onduidelijkheden. Getoonde afbeeldingen kunnen in kleur, model of maat afwijken. Prijswijzigingen voorbehouden.

Stel hier online uw vraag

Uw naam
Uw e-mail
Uw vraag/opmerking
 
Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden