Home > Welke Somfy zonwering is het beste geschikt voor mijn woning?

Welke somfy zonwering is het beste voor mijn woning?


Dit is een vraag die we vaak voorbij horen komen op onze binnendienst. En dat is ook heel begrijpelijk. Somfy is een bekend merk in de zonweringswereld en staat vooral bekend om zijn innovatieve oplossingen voor het automatiseren van rolluiken, zonneschermen en andere zonweringen. Toch is er een grote fout die mensen maken. Somfy verkoopt zelf namelijk helemaal geen zonweringen. Ze verkopen uitsluitend de bediening voor de zonweringen.

Somfy zonwering

Het belangrijkste doel van Somfy is niet om zonwering te verkopen, maar om het makkelijker te maken om de zonweringen te besturen door middel van huisautomatisering. Somfy richt zich op het ontwikkelen van geavanceerde technologieën en oplossingen waarmee zonweringen en andere apparaten kunnen worden geautomatiseerd en op afstand kunnen worden bestuurt.

De toekomst

Somfy blijft zich richten op het verbeteren van de ervaring van huiseigenaren door middel van geautomatiseerde zonwering. Ze werken aan de integratie van slimme assistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant. De mobiele apps van Somfy blijven ook updates krijgen om het gebruiksgemak te verbeteren.

Producten van Somfy

JVS Zonwering biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige Somfy producten aan om uw huis te automatiseren. Van motoren tot afstandsbedieningen, het is er allemaal om het besturen van je zonwering simpeler te maken. Deze producten van Somfy vallen onder twee groepen. De Somfy IO en de Somfy RTS producten. Een korte samenvatting van het verschil tussen deze twee is dat de IO producten een terugkoppeling geeft en de RTS producten niet. Met IO producten zou u dus op een app kunnen zien hoe ver uw zonwering gesloten is. De IO producten zijn ook de meest recente producten en Somfy is zelfs bezig met het afbouwen van de verkoop van RTS producten, wel worden deze nog verkocht bij JVS Zonwering.

Hier zijn een aantal Somfy producten die JVS Zonwering aanbiedt:

Situo 1 io Pure is een mono kanaal handzender:

 • Bedien 1 of meerdere toepassingen gelijktijdig (rolluiken, zonneschermen, Screens) of dim verlichting
 • Basis handzender met Op / My-stop / Neer toetsen
 • « my » function om je favoriete positie van je toepassing te memoriseren en om deze eenvoudig en snel op te roepen via een korte druk op de  « my » toets
 • Indicator lage batterijspanning

Somfy Oximo IO:

 • Met obstakeldetectie, te gebruiken met speciale anti-optilveren;
 • Met standaard toerental 17 omw/min;
 • Standaard geleverd met wit 3-aderig snoer, lengte 5 m;
 • Past in een buis van minimum binnendiameter van 47 mm.

Somfy Tahoma Switch:

 • Het idee van een smart home is om je het leven gemakkelijker te maken. Je houdt tijd over in het dagelijks leven dankzij eenvoudige, gebruiksvriendelijke functies die zijn aangepast aan jouw leven.
 • Regel jouw zonwering in combinatie met de verwarming voor een betere energie-efficiëntie en comfort in huis. Gebruik slimme sensoren voor de TaHoma® switch die de zonwering automatisch aansturen op basis van de intensiteit van het zonlicht.
 • Gebruik je smartphone (iOS en Android) of tablet om producten toe te voegen en je smart home te bedienen en te beheren.
 • Installeer eenvoudig nieuwe producten via de app en creëer scenario’s die het dagelijks leven voor jou en jouw gezin vereenvoudigen.

Meer informatie over de Somfy IO en Somfy RTS kan je hier vinden:

Somfy

In plaats van zonwering te verkopen, maakt Somfy het mogelijk om bestaande zonwering te upgraden naar een slim systeem dat voldoet aan de behoeften en voorkeuren van hun klanten. Dit is de ware kracht van Somfy en waarom het een toonaangevend merk is op het gebied van huisautomatisering.

Om dit te realiseren heeft Somfy een aantal producten op de markt gezet om het je iets makkelijker te maken om te automatiseren, namelijk de:

- Somfy Connexoon: De Somfy Connexoon is de voorganger van de TaHoma Switch en wordt dus ook niet meer verkocht;

- TaHoma Switch: De TaHoma Switch is het beste apparaat voor het automatiseren van je woning. Je koppelt je zonwering via een app en kan zo zelfs buitenshuis je zonwering besturen;

- Connectivity kit: De Connectivity kit is een goedkopere versie van de TaHoma Switch met dezelfde functionaliteiten. De Connectivity kit heeft als enigste nadeel dat je maar 20 apparaten kan koppelen op de app. Heb je dus meer dan 20 apparaten? Dan kies je dus automatisch voor de TaHoma Switch.


Niets missen van JVS Zonwering?

Ontvang actueel advies, informatie over uw zonwering en blijf op de hoogte van JVS Zonwering door u vandaag, net als 5000 anderen die u voor waren, nog in te schrijven voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere twee maanden te gekke aanbiedingen in uw mailbox! Volg ons bovendien op onze social media kanalen om er zeker van te zijn dat JVS Zonwering vaker voorkomt op uw sociale media!

Op zoek naar rolluiken, screens, terrasoverkappingen, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jvszonwering.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden